Segitenetek? Hogy mukodik a szekletminta vetel?
Kislanyomnak szekletmintat kell vinnem laborba. Kaptam egy uveglapot de nem tudom mit kell azzal csinalni. Mindenki sietett csak annyit ertettem , hogy ragasszam a gyerek fenekere es hagyjam par masodpercig ott.De miert? Na meg kaptam egy kis dobozt, gondolom ebbe kell tenni a szekeletet. De az uveglap hasznalat nemtudom mire szolgal.
Koszonom ha segitenetek!
Az általa leírt magyarázatot nem értem. A normál menet: adnak egy kis tégelyt, annak a fedeléből kinyúlik egy lapátka. Azzal a lapáttal kell mintát venni a székletből, rendesen visszazárni és leadni a megadott helyen.
Miért kellene a gyerek fenekére ragasztani valamit olyankor, amikor éppen nem is kakil? Ha pici, a pelenkából veszel, ha nagyobb a biliből vagy a WC-csészéből. De az utóbbiból csak akkor tudsz, ha nem olyan azonnal lecsúsztatósod van. Akkor ültesd bilire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!