Anyukák, ti mindig odafigyeltek a gyerek csacsogására?
Három gyerekemből kettőnek be nem áll a szája. Sokszor azon kapom magamat, hogy csak hümmögök-igen-nem, de valójában fogalmam sincs, miről van szó.
Igaz, az egyik gyerek már mondta, hogy őt nem érdekli, ki hallgatja meg, de legalább hadd mondhassa el :)
Én akármikor leülök hogy na most már vége a napnak és egy kicsit olvasok, tévézek, akkor kezd el szófosása lenni és kérdéseket tesz fel.
Bevallom, én sem figyelek oda mindig ,van mikor csak bólogatok :)
előző vagyok
volt mikor megszívtam mert olyanra bólogattam amit nem engedtem volna meg :) azóta jobban figyelek
Az a legjobb amikor egyszerre kettő csacsog két oldalról...
Néha lilám sincs miről csacsognak. Néha nem értem, mert lelkesen mondja, csak elhadarja, máskor meg bevallom nem érdekel(amikor 2millószor hallgatom a sárkánya kikelt és itt lesz 100napot)
Volt már, hogy rájuk szóltam, hogy most már fogják be. De emiatt meg lelkifurim van, mert én is utáltam gyerekként, mikor így lenyomtak a szüleim. Bár ez se jobb, hogy nem figyelek.
Csak olyan nehéz, hogy két irányból jön a véget nem érő csacsogás. Én is a kulcsszavakat próbálom kiszedni amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!