Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti mindig odafigyelte...

Anyukák, ti mindig odafigyeltek a gyerek csacsogására?

Figyelt kérdés

Három gyerekemből kettőnek be nem áll a szája. Sokszor azon kapom magamat, hogy csak hümmögök-igen-nem, de valójában fogalmam sincs, miről van szó.

Igaz, az egyik gyerek már mondta, hogy őt nem érdekli, ki hallgatja meg, de legalább hadd mondhassa el :)

2014. ápr. 23. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bevallom, hogy nem. Főleg a kislányra, akinek reggeltől estig be nem áll a szája.
2014. ápr. 23. 18:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én akármikor leülök hogy na most már vége a napnak és egy kicsit olvasok, tévézek, akkor kezd el szófosása lenni és kérdéseket tesz fel.

Bevallom, én sem figyelek oda mindig ,van mikor csak bólogatok :)

2014. ápr. 23. 18:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

volt mikor megszívtam mert olyanra bólogattam amit nem engedtem volna meg :) azóta jobban figyelek

2014. ápr. 23. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem mindig és néha le is állítom amikor a saját gondolataimra sem tudok figyelni pedig fontos lenne.
2014. ápr. 23. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyjából. Igyekszem a kulcsszavakat elcsípni, szóval azért nagyjából tudom, miről beszél. Csak ne kérdezzen vissza. :)
2014. ápr. 23. 19:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
De jó, azt gondoltam, csak én vagyok így :D Én is volt, hogy olyanra bólintottam amire nem kellett volna :D
2014. ápr. 23. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a legjobb amikor egyszerre kettő csacsog két oldalról...

Néha lilám sincs miről csacsognak. Néha nem értem, mert lelkesen mondja, csak elhadarja, máskor meg bevallom nem érdekel(amikor 2millószor hallgatom a sárkánya kikelt és itt lesz 100napot)

2014. ápr. 23. 20:21
 8/12 A kérdező kommentje:

Volt már, hogy rájuk szóltam, hogy most már fogják be. De emiatt meg lelkifurim van, mert én is utáltam gyerekként, mikor így lenyomtak a szüleim. Bár ez se jobb, hogy nem figyelek.

Csak olyan nehéz, hogy két irányból jön a véget nem érő csacsogás. Én is a kulcsszavakat próbálom kiszedni amúgy :)

2014. ápr. 23. 21:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem csak kettő van és az egyik már iskolás, de általában igen, figyelek (gondolom ezért). Nagyon ritkán előfordul, hogy nem annyira, és már többször beszóltam nekik én is. De nem a beszéd, hanem a hangerő idegesít.
2014. ápr. 23. 21:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igyekszem, de néha azon kapom magam, hogy hallom a hangjukat, de már úgy lezsibbadt az agyam, hogy már csak a duruzsolást hallom...:D
2014. ápr. 24. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!