Milyen balesetek érték eddig a gyermekeidet?
az összeset nem tudom leírni, bevallom már nem is emlékszem mindre pedig csak 4,5 éves :/
az első baleset, beteg volt, hűtőfürdőt készítettem neki, de olyan kis szomorú volt ahogy állt a kád szélén és várta, hogy bemásszon, így jól megpuszilgattam a hátát, amitől akkorát kacagott, hogy szó szerint lefejelte a kádat :(
szétnyílt a szája, ínye, én még annyi vért nem láttam (addig, utána persze igen ;))
a következőt én okoztam, hisztizett, be akartam vinni a szobájába, hogy lehiggadjon, a szoba előtt neki is leesett, hogy ez bünti lesz, kirúgta magát a kezemből, de már léptem, nem tudtam megállni, így beléptem vele a szobába, persze a buksija kint maradt, az ajtófélfa megfogta :(
ágyon birkóztunk, csikiztem, puszilgattam, stb, amikor oldalra dőlt teljes erőből, mérnöki pontossággal az íróasztal sarkába fejelt, szétnyílt. na ekkor volt a következő "legtöbb vér" látványa, a halántékánál csapta oda, még a zoknim is véres volt...
akkor rolival elesett, lezúzta az orrát, nem durván, de leragasztottam mert kicsit vérzett. másnap apja letépte a sebtapaszt, mondván erre a pici sebre nem kell, hülye anyja van a gyereknek ;) na a varr bele volt ragadva, így hatalmas seb lett, ömlött a vér, mai napig megvan a heg.
van egy másik heg is az orrocskáján, etettem a kutyát, állt mellettem, következő pillanatban a betonba volt a feje. nem tudom hogyan esett el, de nagyon rosszul, se a homlokán, se az orrán se az arcán nem volt bőr, szörnyen nézett ki utána.
játszótéren a kánikulában pancsoltak, felültek a kút (kútnak álcázott csap) peremére, de vizes volt, így hátra bukfencezett, bele a murvába, persze felszakadt a feje. (és itt jegyezném meg, ha a vizes gyerek vérzik, na az az igazi durva, megtízszereződik a vér :D)
azt hiszem ennyi volt amikor rohanni kellett vele. de az biztos, hogy sokat tanult(unk) ezekből, sokkal megfontoltabb most már :)
Nekem nagyon kevés balesetem volt, mert nagyon félek mai napig a sérülésektől és a betegségektől is. 2 komolyabb dolog történt velem:
-3 éves voltam, mikor a házunk első emeletéről le akartam menni a lépcsőn (már jól lépcsőztem), de megbotlottam valamiben még fenn és lebukfenceztem. Szerencsére volt szőnyeg a lépcsőn, csak sokkot kaptam.
-7 éves voltam, mikor játszottam, közben tábortűz volt itthon. Elfutottam a tűz mellett, sarokkal beleléptem egy szögbe, majdnem bele is estem a tűzbe. Kb egy hêtig sánta voltam utána, gyorsan begyógyult.
-10 évesen beleestem egy szennyvíztárolóféleségbe. A combom, a karom, a hasam tiszta véres horzsolás volt, mire kihúztak.
Hú, nekünk akkor szerencsénk volt. 2 éves koráig a szokásos dolgok voltak.
2 éves múlt, amikor megbotlott és a lépcső sarka melletti játékba beütötte a fejét. Azt hittük, a lépcső sarka volt és a védőnő külön felhívta rá a figyelmünket, hogyha oda üti magát, ügyeletre vigyük, így bevittük. Semmi komoly nem lett szerencsére, de egy kb. 2 cm-s heg ott maradt bal oldalon a homlokán.
2 év 9 hónaposan elesett a csanába ahová hetente 2x fél napot járt, akkor agyrázkódása lett, 2 nap kórházzal :-(. A homloka közepén egy nagy lila dudor lett, az arcának a bal oldala lehorzsolódott, a szája felett is lett egy csúnya sebe, a szeme a körül a 2.napra teljesen belilult.
Júliusban lesz 4 éves, ovis, azóta komoly baleset nem történt.
Köszönöm a válaszokat!
Hihetetlen, mik történhetnek velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!