Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen balesetek érték eddig...

Milyen balesetek érték eddig a gyermekeidet?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

az összeset nem tudom leírni, bevallom már nem is emlékszem mindre pedig csak 4,5 éves :/

az első baleset, beteg volt, hűtőfürdőt készítettem neki, de olyan kis szomorú volt ahogy állt a kád szélén és várta, hogy bemásszon, így jól megpuszilgattam a hátát, amitől akkorát kacagott, hogy szó szerint lefejelte a kádat :(

szétnyílt a szája, ínye, én még annyi vért nem láttam (addig, utána persze igen ;))

a következőt én okoztam, hisztizett, be akartam vinni a szobájába, hogy lehiggadjon, a szoba előtt neki is leesett, hogy ez bünti lesz, kirúgta magát a kezemből, de már léptem, nem tudtam megállni, így beléptem vele a szobába, persze a buksija kint maradt, az ajtófélfa megfogta :(

ágyon birkóztunk, csikiztem, puszilgattam, stb, amikor oldalra dőlt teljes erőből, mérnöki pontossággal az íróasztal sarkába fejelt, szétnyílt. na ekkor volt a következő "legtöbb vér" látványa, a halántékánál csapta oda, még a zoknim is véres volt...

akkor rolival elesett, lezúzta az orrát, nem durván, de leragasztottam mert kicsit vérzett. másnap apja letépte a sebtapaszt, mondván erre a pici sebre nem kell, hülye anyja van a gyereknek ;) na a varr bele volt ragadva, így hatalmas seb lett, ömlött a vér, mai napig megvan a heg.

van egy másik heg is az orrocskáján, etettem a kutyát, állt mellettem, következő pillanatban a betonba volt a feje. nem tudom hogyan esett el, de nagyon rosszul, se a homlokán, se az orrán se az arcán nem volt bőr, szörnyen nézett ki utána.

játszótéren a kánikulában pancsoltak, felültek a kút (kútnak álcázott csap) peremére, de vizes volt, így hátra bukfencezett, bele a murvába, persze felszakadt a feje. (és itt jegyezném meg, ha a vizes gyerek vérzik, na az az igazi durva, megtízszereződik a vér :D)

azt hiszem ennyi volt amikor rohanni kellett vele. de az biztos, hogy sokat tanult(unk) ezekből, sokkal megfontoltabb most már :)

2014. ápr. 22. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
na nekem a lanyom 2.5 eves lehetett mikor en elmentem a boltba az apjaval es anyamra biztam gondolva joo helyen van:) ok lementek a mosodaba anyam viszafele oda adta a lanyomnak a folyekony ,mososzert( kicsi volt mar benne) hogy segitsen o is neki es vigye a lanyom elesett vele a szemebe folyt a mososzer 9 honapos terhesen egesz ejjel a korhazba voltam vele kimostak a szemet!szem cseppet kapott stb... masik eset ujra mosoporos story ujra anyammal csak akkor a fiamat vitte magaval a mosodaba akkor meg nem vette anyam eszre nhogy a fiam bele harapott a mososzerbe ami olyan mint egy nagyobb gumicukor( a kisfiam azt hitte neki Cukor) ot meg a mento vitte a korhazba mert szoszerint habosat hanyt a fiam a korhazba meg egy jo parszor meghanyattak aztan mnikor minden rendben volt haza engedtek .. a 3 ik babamat nem engedem anyammal a mosodaba de egyiket se mostmar :(
2014. ápr. 22. 00:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon kevés balesetem volt, mert nagyon félek mai napig a sérülésektől és a betegségektől is. 2 komolyabb dolog történt velem:

-3 éves voltam, mikor a házunk első emeletéről le akartam menni a lépcsőn (már jól lépcsőztem), de megbotlottam valamiben még fenn és lebukfenceztem. Szerencsére volt szőnyeg a lépcsőn, csak sokkot kaptam.

-7 éves voltam, mikor játszottam, közben tábortűz volt itthon. Elfutottam a tűz mellett, sarokkal beleléptem egy szögbe, majdnem bele is estem a tűzbe. Kb egy hêtig sánta voltam utána, gyorsan begyógyult.

-10 évesen beleestem egy szennyvíztárolóféleségbe. A combom, a karom, a hasam tiszta véres horzsolás volt, mire kihúztak.

2014. ápr. 22. 08:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
* 3 komolyabb dolog xd
2014. ápr. 22. 08:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hú, nekünk akkor szerencsénk volt. 2 éves koráig a szokásos dolgok voltak.

2 éves múlt, amikor megbotlott és a lépcső sarka melletti játékba beütötte a fejét. Azt hittük, a lépcső sarka volt és a védőnő külön felhívta rá a figyelmünket, hogyha oda üti magát, ügyeletre vigyük, így bevittük. Semmi komoly nem lett szerencsére, de egy kb. 2 cm-s heg ott maradt bal oldalon a homlokán.

2 év 9 hónaposan elesett a csanába ahová hetente 2x fél napot járt, akkor agyrázkódása lett, 2 nap kórházzal :-(. A homloka közepén egy nagy lila dudor lett, az arcának a bal oldala lehorzsolódott, a szája felett is lett egy csúnya sebe, a szeme a körül a 2.napra teljesen belilult.

Júliusban lesz 4 éves, ovis, azóta komoly baleset nem történt.

2014. ápr. 27. 14:01
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hihetetlen, mik történhetnek velük...

2014. ápr. 28. 16:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Felnőtté válásáig gyakorlatilag semmi. Voltak horzsolások, vagy megcsípte egy méhecske (nem allergiás) vagy ilyesmi, de semmi baleset, vagy komoly dolog, semmi ami ellátást igényelt volna, egyszer égett meg a karja, de az sem volt olyan komoly, csak piros lett, gyorsan gyógyult anélkül, hogy látta volna orvos, elég volt rá a Panthenol. Azt hiszem nagy szerencsénk volt.
2015. aug. 9. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!