Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennétek dolgozni 2 ovodás...

Mennétek dolgozni 2 ovodás kisgyerek mellett, ha megtehetnétek, hogy otthon maradjatok?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 10:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ha a kicsi is elmúlik 3 éves (pontosan 3 év 3 hónapos lesz), akkor visszamegyek dolgozni. Most is megélünk, amíg gyesen vagyok, de már hiányzik a munkám. Lassan 5 éve nem dolgozom. Az ideális az lenne, ha távmunkában dolgozhatnék vagy félállásban, de az én szakmám erre nem alkalmas. Így marad majd a 8-5ig munkavégzés + 2*1 óra utazás és egy takarítónő hetente 1x (a férjemmel egyetértésben).
2014. ápr. 21. 16:10
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
Igen,mert szeretem a munkám és nekem 1,5 év is sok volt az otthon ülésből.
2014. ápr. 21. 18:54
 23/32 anonim ***** válasza:
66%
Lepasszolni a gyereket az ovinak?? Hű neked érdekes gondolkodásmódod van, biztosan 5 éves korig a gyerekeddel lennél 24 óráig...szegény gyerek..egy gyereknek szüksége van a kortársaira 3 évesen már biztos de bizony van sok 1,5-2 éves is aki szomjazza a gyerek társaságot és nem elégíti ki a játszóterezés és az anyukával otthon ülés,gyereke válogatja de amelyik még 3 évesen is anyuka szoknyája mellett ülne egésznap ott már valami nincs rendben...
2014. ápr. 21. 18:58
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

De bizony van olyan gyerek, akinek 3 évesen még korai az oviba menés. Az én fiam se lett volna rá alkalmas. Szerencsére meg tudtuk tenni, hogy maradjon még itthon. Majdnem 4 évesen ment oviba, akkor a kezdeti nehézségek után már élvezte. A lányommal ilyen biztosan nem lesz, teljesen más személyiség.

Azt viszont nem értem, ha valakinek már a 1,5 év is sok. Pont akkor kezd izgalmas lenni a kisgyerekes lét. Egyre okosabb, lehet velük jönni-menni, csinálni egy csomó mindent.

2014. ápr. 21. 20:10
 25/32 anonim ***** válasza:
50%
nem mindenkit elégit ki az,hogy, csak a gyerekkel foglalkozik otthon, a gyerek a legfőbb társasága
2014. ápr. 21. 21:09
 26/32 anonim ***** válasza:
Hát én nem csak a gyerekkel foglalkozom. Végre van időm olvasni, találtam magamnak új hobbit, egyre jobb kenyereket sütök, meg még ezer dolgot csinálok, amire napi 10-12 órai munka után nem volt energiám. Már előre sajnálom, hogy már csak egy évem van :)
2014. ápr. 21. 21:21
 27/32 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz hozzáteszem, hogy imádom a szakmámat. Próbálok az új technológiákkal képben lenni (mérnök vagyok), a férjem munkája is valahol kapcsolódik az enyémhez, meg szoktunk vitatni itthon 1-1 kérdést. Egy jó cégnél dolgoztam, iszonyat érvágás anyagilag, hogy itthon vagyok, de ez most ennek az ideje.
2014. ápr. 21. 21:25
 28/32 anonim ***** válasza:
25%
Nem mennék vissza ha megtehetném. Mennék a gyerkőcömért ebéd után oviba, sőt lehet ott sem ebédelne, hiszen itthon minden nap főzök, még munka mellett is, felesleges lenne neki bent ennie a néha ehetetlen kaját. Ellennék itthon, fel találnám magam.
2014. ápr. 22. 11:53
 29/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. kaptam hideget-meleget. de hát ez igy van. nem vagyunk egyformák.szept.töl már megy a kisebbik is oviba, a nagyobb már ovis. csak arra lettem volna kiváncsi, ki mit tenne a helyemben. persze ha nem dolgozik az ember, attól jobban elintézhet dolgokat,amig a gyerekek oviba vannak. mert ovi után (ha de. dolgozom,) akkor két kisgyerekkel már nem annyira felhötlen elintézni ezt azt.kiváncsi voltam/vagyok kinél hogy van. föleg ha megteheti, hogy nem szükséges visszamenni. attó szeretem én is a szakmám, jó lenne kimozdulni,csak már két kisgyerek mellett másak az érvek, mint akkor amikor még nincs.
2014. ápr. 22. 14:02
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
figyi ne foglalkozz itt senki véleményével,ha megtehetitek és a férjed is ezt szeretné akkor maradj otthon és ha nem működik nem érzed jól magad"háztartásbeliként"akkor még mindíg visszatudsz menni dolgozni!
2014. ápr. 23. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!