Ágy kérdés? Kislányok hány éves korig szeretik a micimackós dolgokat és mikor jön a hercegnős korszak szerintetek?
Figyelt kérdés
Kislányom 21 hónapos most nagyon micimackós. Szeretnénk neki ágyat venni. Most jobban örülne micimackósnak de meddig kb? Arra is gondoltam hogy vegyes ágy lenne és akkor szeretni fogja ha mar "ciki " micimackó. A leesés gátlóra gondoltam hercegnős és minnie- s huzatot. Csúnya lenne? 35ös ágy lenne a leesésgátlon meg mondjuk hercegnős micimackó helyett.2014. ápr. 14. 22:56
11/14 anonim válasza:
Nekem tetszenek, aranyosak, de én sem vennék. Igaz, fiaim vannak, de mi is fenyő ágyat vettünk, aminek a hosszúságát lehet állítani. Először autókkal matricáztuk, majd lesz másmilyen is. Viszont 80 cm-ről 180 cm-re "növelhető, így kamaszkoráig jó lesz. Egy ágyterítőt, ágyneműt könnyebb, olcsóbb cserélni az épp aktuális kedvencre, mint magát az ágyat, ráadásul tényleg nem lehet előre tudni, hogy mikor milyen fog tetszeni. A nagyobik fiam kislány ovistársai 5-6 évesek, ők még nagyon hercegnősek, ahogy észrevettem. Ha mindenképpen ilyen ágyat szeretnél, akkor szerintem legyen Micimackós a fekvőfelület, körben a támla egyszínű és ha ciki lesz, akkor veszel rá egy pl. Hercegnős plédet, vagy hercegnős ágyneműt. Így el is tudod tüntetni a Micimackót, de mégsem kell ágyat cserélni. :)
12/14 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy egyedül csak én vagyok lepontozva. Pedig nem írtam semmi bántót.
13/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
mindenképp ilyen ágya lesz, nem akarok sima fa ágyat.
ezért is gondoltam hogy két féle minta lesz rajta hogy ha már nem tetszik micimackó akkor azt el tudom takarni egy pléddel és még mindig van rajta hercegnő a leesésgátlón.
aki meg le lett pontozva gondolom azért mert egyáltalán nem arra válaszoltál amit kérdeztem. nem az volt a kérdés hogy te mit vennél a helyemben stb.
2014. ápr. 15. 11:37
14/14 anonim válasza:
A kedvenc mesehősok elég gyakran változnak, nálunk is Micimackó volt kb kétévesen a sztár, aztán nagy szünet, most ötévesen újra szereti a Micimackót. Értem az aggodalmadat, ha lehet, valami semlegesebb mintát választanék, pl szívecskés vagy virágos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!