Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Utcán nekiáll pisilni fényes...

Utcán nekiáll pisilni fényes nappal mindenki szeme láttára a járda szélén (7-8 év körüli) - vélemény?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy nem volt bokor meg fa a közelben, de akkor is...
2014. ápr. 13. 12:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

7,5 éves a fiam. Ő általában nem bírja ki a sulitól hazáig, ha gyalog jövünk, ez kb 20-30 perc. Gyengék az izmai, hiába megy el előtte, kell neki. Akkor most mit csináljak? Ne sétáljon miatta? Igyekszem megváratni vele, amíg hazaérünk, de van, hogy sírva fakad, mert nem poénból akar megállni. Hát ha kell, pisiljen. Nem értem a nagy felháborodást. Sőt, x órás út után, wc-től messze a férjemmel is előfordul.

Inkább pisiljenek be?

Nyilván diszkréten kell, elbújva a bokrok/fák közé, ők sem az autóút mellett csinálják vigyorogva.

2014. ápr. 14. 11:53
 12/12 anonim ***** válasza:
79%

Nemtom, engem ez csak annyiban zavar, ha nem esik az eső sokáig és terjengeni kezd a pisiszag, de nem haragudnék ezért egy 7-8 évesre. Egyébként is tökéletesen igaza van annak, aki szerint a kutyák is percenként odapisilnek, sőt kailnak, az sokkal undorítóbb, mint egy kisgyerek. Szerintem nem azért csinálta, hogy sportot űzzön belőle, vagy kérdező, téged bosszantson, hanem mert tényleg nem bírta. Biztos nem a szomszédban lakik. Előfordul ilyesmi. Uram bocsá' és ha nem ment el az iskolában vécére indulás előtt, akkor mi van, tegyék ki a Taigetosra?

Nekem konkrét emlékeim vannak arról, hogy akárhova indultunk el a szüleimmel, fél órán belül ezer százalék, hogy valamelyikünknek vagy pisilni kellett, vagy éhes volt, vagy szomjas. Biztos megengedték nekünk is, hogy a bokorba pisiljünk. Nem olyan dolog ez, ami miatt bárki alatt meg kell nyíljon a föld.

2014. máj. 19. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!