Gyermekednek van képzeletbeli barátja?
A Vida - anyuka vagyok....
Őszintén mondom tényleg elég furi volt! Csak otthon volt ilyen! Ha mentünk valahova akkor mindig mondta hogy előbb elköszön Vidától....
Arra is emlékszem, hogy egyszer elég hideg volt nálunk otthon és megkérdeztem egy ilyen "Vida-napon" hogy Vida nem fog megfázni? - Erre azt válaszolta hogy nem ! Én picit erősködtem hogy lehet neki is fel kéne vennie még egy pulcsit! Mire a fiam közölte, hogy Vida nem hord ruhát... azt tudni kell, hogy én - mi - szóval a férjem és a családunk sem hisz semmiféle ilyenekben....de tényleg elég gáz volt...de nem akartuk mutatni a gyerek előtt....hanem őt is "a gyerek barátjaként" kezeltük... Sosem erőltettük hogy Na mi van Vidával? - kérdéseket, csak ha Ő hozta fel akkor kérdeztük meg mi van vele, hogy van .... mostanában nem hozta szóba.... de lehet megkérdezem majd tőle , hogy mi van Vidával....mert így most felkeltette az érdeklődésemet...
Unokaöcsémnek voltak farkas barátai. Sokat mesélt róluk, majd egyik napról a másikra abbahagyta. MIkor rákérdeztünk, hogy mi van a barátaival, azt válaszolta, hogy nem jönnek többé, mert meghaltak mind egy háborúban. Ekkor volt kb 3,5 éves.
Már elég régen volt, de azt saccolnám, hogy kb 1 éven keresztül vele voltak.
Ja és a háború meg ilyen témák nem voltak soha terítéken, nem tudom honnan vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!