Anyukák, Ti mit tesztek, ha a 2 év körüli gyerkőcötök földhöz vágja magát az utcán/boltban és hisztizik? Van valami bevált tipp?
Szia!
Vagy beszéld meg vele, vagy kicsit lépj arrébb és integess, hogy szia én elmentem... (nekem ez válik be a legjobban) vagy egyszerűen vedd fel és kezdj el vele elindulni, én repülőzni, vagy "gólyalábazni" (lábamra teszem a lábát úgy sétálunk), próbálok a felemeléssel bohóckodást csinálni... egyrészt nem ripakodok rá, csak mondom, mielőtt felemelem, hogy nem szép dolog amit csinálsz, és menni kell... és felveszem! Abban a korban vannak, amikor próbálgatják a korlátaikat, akár a magukét, akár azt, hogy velünk mit tehetnek meg! Kell legyenek szabályok, de letörni, amikor a saját akarata van nem szeretném a szarvát, pláne nem megalázni sok ember előtt... mert ugye pl. én sem örültem (mindenki emlékezhet rá) mikor az anyukája rákiabált, "megrángatta" arrébb húzta őt az utcán... okosan, célratörően, határozottan, és akár játékosan... :) nekem ez a filozófiám! A lányom 25 hónapos, beválik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!