Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves "anyuci kedvence"...

Vd88 kérdése:

5 éves "anyuci kedvence" lányommal hogy fogadtassam el az új páromat?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy reményekkel fordulok Hozzátok... Van egy 5 éves kislányom, akit 2,5 éve egyedül nevelek. Az apja sajnos nem látogatja, nem keresi, még telefonon sem, így mi ketten vagyunk magunknak. Illetve csak voltunk. Megismertem valakit.. Hozzá kell tennem, hogy a magam 25 évével lettem szerelmes egy 20 éves fiúba... Minden kerek, minden nagyon jól működik közöttünk. Elég komolyak a terveink egymással, és igen, a lányommal is "szépen" viselkedik, mindig próbál a kedvében járni, néha talán inkább puncsolásnak is nevezhetném, amit művel.. Viszont a lányom nem akar megbékélni vele... Amíg van kedve játszik a párommal, de aztán jó hangosan megkérdezi:

- Anya, a "XY" mikor megy haza?! És miért jön ide? Nem akarom, hogy idejöjjön...

Ez sajnos eléggé aláássa a kapcsolatunkat... pedig mindent/bármit megtenne, csak a lánykám elfogadja...

Kérlek adjatok valamilyen tanácsot! Kezdek elkeseredni...

2014. ápr. 6. 23:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nos, ha a te párod tette fel mégis azt a kérdést a családi részben, akkor valóban nem vicces, igazad van. Kicsi az esélye, hogy ugyanazokkal a paraméterekkel egy napon két teljesen különböző ember tegyen fel kérdést. Vagy te vagy mindkettő, csak más szemszögből mutatod be a problémát.

Feltételezve, hogy ugyanazok vagytok, ne is csodálkozz a kislányod viselkedésén. 5 éves létére ő a negyedik apajelölt az életében, és totálisan össze van zavarodva. Nem meri elfogadni, szeretni, mert eddig azt tapasztalta, hogy ha szeretek egy apát, mindig elveszítem.

Hogy mi a megoldás? Az idő. Ha látja, hogy ő megmarad, nem tűnik el az életéből, ő állandó, akkor nem fogja elküldeni.

Ha mégsem ő lesz az igazi, a következőt ne mutasd be neki mindaddig, míg nem vagy biztos a kapcsolatodban. Neki most már bombabiztos apa kell.

2014. ápr. 7. 08:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez igazán nagy segítség volt.. Ha már itt tartunk, belinkelnétek nekem kérlek a kérdést?! Mert azt bizony nem én írtam...
2014. ápr. 7. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!