Fiatokra mit adtok bölcsibe vagy oviba benti nadrágnak?
Én vettem a fiamra legginseket, nem tapadós, csak keskenyebb szabású, de az most úgyis divat. Van neki gumis farmer anyagú is, farmerhatású, színben szürkék, kékek, barna, homok és burgundi, mind pamut. Jól kombinálható a ruhatárával, nagyon vagány és férfias. Irtó praktikusnak bizonyult a hűvösebb időszakban, mert harisnya helyett ezt adtam rá és sokkal könnyebben boldogult vele pl WC-zésnél, meg amikor kimentek az udvarra, egyszerűen ráhúzták a vastag nadrágot, nem kellett külön le-fel öltöztetni.
Most, hogy jobb az idő, vagy legginsben, vagy trénignadrágban van, ezek mind vékonyabb zsánerűek, nem belül bolyhosak vagy vastagok stb.
Szerintem ki lehet fogni fiús legginseket is, csak vadászni kell. Nekünk van Scamp, Tesco-s, Palomino ami nemtom hogy vagy a C§A vagy H§M márkája, van Marks§Spencer, Next is. Szerintem amúgy egy vékony anyagú tréningnaci nem meleg még az oviban, vagy valami vászonszerű, vagy vékony puha farmer is megfelelhet bentre, néha olyat választ aznapra már magra a fiam (4 éves)nem feltétlen kell a hagyományos elnyűhetetlen, vastag "mackónadrág"kategóriában gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!