Apák gyermekük puszilgatása?
A férjem szokta "agyonpuszilgatni" a fiunkat, aki nagyon élvezi, nevetgél :) De ő csak 3 hónapos.
Nagyobb, 3-4 éves gyereknél gondolom inkább csikizés, ilyesmi van.
én fiam 4,5 éves és a férjem még mindig összepuszilgatja, főleg a pocakját, hátát, nagyot röhög a gyerek közben és persze jön ilyenkor a birkózás. de a talpát, lábát, karját, sőt a fenekét is megpuszilja!
elég erős ha egy apa megpuszilja a 4-5 éves gyerekét nyaktól lefele akkor pedofília, akinek ilyen egyáltalán eszébe jut az beteg!
Istenem!!!! Remélem hogy az én férjem akkor is megpuszilgatja a gyermekönket ha 6-7-8-9-10 stb éves lesz!
A pedofil az szerintem teljesen más, azt leginkább szerintem titokban csinálják....
3,5 éves a lányunk, és nem tudom más apukák hogy csinálják, de a férjem ellágyulva ad neki 1-2 puszit a feje búbját, vagy be a hajába, nyakához ha pl. a lánykánk a vállára hajtja a fejét, vagy mond neki vmi kedveset.
De ha meg dögönyözős játék van, akkor nagy cuppantósakat ad neki ahol éri, meg belepurcant a pocakjába..:-))
De olyan is van, hogy csak úgy simogatja, vagy inkább olyan cirókázásnak mondanám...semmi, de semmi szexuális érzete nincs a dolognak!!!
De még jobban szereti csak úgy ölelni, és ringatni, az is felér egy puszilgatással, sőt..:))
Nagyon szereti az arcát is simogatni..
Míg kisebb volt, addig nem csókolgatta össze vissza, addig olyan áhitattal volt iránta, inkább csak simogatta, ölbe vette, odadugta az arcát hozzá, de mióta a lányunk ki tudja mondani amit akar, vagy nem akar, azóta mer vele jobban mindent..:-)
szóval az én férjem elég látványosan imádja a lányát! :-)) De ha vki azt merné mondani rá, hogy pedofil, akkor azt én megtépném..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!