Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen futóbiciklit ajánlotok...

Milyen futóbiciklit ajánlotok 2,5 éves gyermeknek? Fém, fa, műanyag? Mennyi idős korukig (vagy magasságig) tudják használni?

Figyelt kérdés
A kismotort kb egy éve hajtja. Nagy különbség van a kettő közt?
2014. márc. 31. 13:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Fiam még nem volt 2,5 mikor a motorról átült a futóbicajra,kb 1-2 alakalom után már "hasított" vele:)

Én ezt ajánlom:

[link]

szép,egyedi,nem drága, és KÖNNYŰ:)

Ja és elég magasra lehet állítani az ülését.

Mi nagyon szeretjük:)

2014. márc. 31. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van különbség, a futóbiciklin először meg kell tanulni egyensúlyozni. A motorozni könnyebb. Nálunk is kb 1 hét volt az ismerkedés (2 év 3 hónapos volt), utána már száguldozott vele.

Mi az Aldiban vettük, fém. Még jó, amit előttem linkeltek. Érdemes megnézni a legalacsonyabb ülésállást, hogy nem túl nagy -e. A tanulóbicikli elég alacsony, ott nem lehet gond talán. Az én 4 évesem még mindig használja.

2014. márc. 31. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Én a Decathlonban rendeltem ezt: [link]

Kipróbálta, alig lehetett leszedni róla. Könnyen állítható a kormány és az ülés magassága is, nem kell hozzá csavarhúzó. Van rajta fék (nem tudom minek?)

22 hónapos a lányom, kb. 5 perc és néhány méter után rájött, hogy kell használni. Ő is nagy motoros egyébként :)

OFF: Ti vesztek bukósisakot?

2014. márc. 31. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Nagy átlagban 4,5-5 éves korig használhatók.

A magasságot nem tudom, a bringától függ.

Bár a párom azt mondta, hogy semmeddig nem tart kicserélni, meghosszabítani azt a csövet, amin az ülés van.

2014. márc. 31. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Megint 3.

A súlya nagyon fontos!

A Tescóban láttam egyet, ami 6,5 kg-os volt! 2 fékkel, csengővel...

A Decathlonos meg 3,5 kg.

2014. márc. 31. 14:28
 6/10 anonim ***** válasza:
kislányomnak fa biciklije van 3 évesen kapta kislányom 103 cm és még mindig jó neki a fa biciklije még idén jó lesz neki de valoszinü hogy jővöre már nem .
2014. márc. 31. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Lányom 2 éves korában kapta, decathlonosat vettünk. Már a húga megörökölte, de még most, 4 évesen is tudná használni.
2014. ápr. 8. 13:26
 8/10 anonim ***** válasza:

A fém jóval könnyebb, mint a fa, ez vékonyka gyereknél is szempont, meg akkor is, ha elugratok valahova, ahol majd cipelned kell a bringáját.

A fiam 2,5 évesen kezdett csak motorozni, előtte nem érdekelte, 3,5 évesen kapott futóbiciklit. A tanulobicikli.hu-s van nekünk is, mert ez a

1. legkönnyebb

2. legalacsonyabbra állitható.

A 2. azért szempont, mert van egy kislányom, aki már 1 évesen motorozott, lassan neki szeretném majd átadni a futót (ő most 2,5).

A fiam kb. 2-3 alkalommal ült rá, mire tényleg ügyesen használta, de ő nem egy egyensúlyozó akrobata :D Szóval ha neki ment ennyi idő alatt, akkor az ügyesebb gyerekeknek még hamarabb fog :)

2014. ápr. 8. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A fiam 4,5 éves, 106 cm, még bőven jó neki magasságra.
2014. ápr. 8. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:

A fiamnak 2 évesen vettem egy műanyag futóbiciklit. 3000 Ft volt. Azért ezt, mert a kisfiam olyan pöttöm, hogy semelyik másikról nem ért le a lába, viszont nagyon akart egyet, mert az unokatesójának is volt. :) Pikk-pakk megtanulta hajtani. Aztán megörökölte az uncsitesó fém futóbiciklijét, fékkel, csengővel. :) Azt 3 évesen kezdtük használni, de még akkor is a legalján volt az ülés, és épp hogy leért a lába.

Ilyen a műanyag futóbiciklink:

[link]

2014. ápr. 8. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!