Milyen futóbiciklit ajánlotok 2,5 éves gyermeknek? Fém, fa, műanyag? Mennyi idős korukig (vagy magasságig) tudják használni?
Fiam még nem volt 2,5 mikor a motorról átült a futóbicajra,kb 1-2 alakalom után már "hasított" vele:)
Én ezt ajánlom:
szép,egyedi,nem drága, és KÖNNYŰ:)
Ja és elég magasra lehet állítani az ülését.
Mi nagyon szeretjük:)
Persze, hogy van különbség, a futóbiciklin először meg kell tanulni egyensúlyozni. A motorozni könnyebb. Nálunk is kb 1 hét volt az ismerkedés (2 év 3 hónapos volt), utána már száguldozott vele.
Mi az Aldiban vettük, fém. Még jó, amit előttem linkeltek. Érdemes megnézni a legalacsonyabb ülésállást, hogy nem túl nagy -e. A tanulóbicikli elég alacsony, ott nem lehet gond talán. Az én 4 évesem még mindig használja.
Én a Decathlonban rendeltem ezt: [link]
Kipróbálta, alig lehetett leszedni róla. Könnyen állítható a kormány és az ülés magassága is, nem kell hozzá csavarhúzó. Van rajta fék (nem tudom minek?)
22 hónapos a lányom, kb. 5 perc és néhány méter után rájött, hogy kell használni. Ő is nagy motoros egyébként :)
OFF: Ti vesztek bukósisakot?
3. vagyok
Nagy átlagban 4,5-5 éves korig használhatók.
A magasságot nem tudom, a bringától függ.
Bár a párom azt mondta, hogy semmeddig nem tart kicserélni, meghosszabítani azt a csövet, amin az ülés van.
Megint 3.
A súlya nagyon fontos!
A Tescóban láttam egyet, ami 6,5 kg-os volt! 2 fékkel, csengővel...
A Decathlonos meg 3,5 kg.
A fém jóval könnyebb, mint a fa, ez vékonyka gyereknél is szempont, meg akkor is, ha elugratok valahova, ahol majd cipelned kell a bringáját.
A fiam 2,5 évesen kezdett csak motorozni, előtte nem érdekelte, 3,5 évesen kapott futóbiciklit. A tanulobicikli.hu-s van nekünk is, mert ez a
1. legkönnyebb
2. legalacsonyabbra állitható.
A 2. azért szempont, mert van egy kislányom, aki már 1 évesen motorozott, lassan neki szeretném majd átadni a futót (ő most 2,5).
A fiam kb. 2-3 alkalommal ült rá, mire tényleg ügyesen használta, de ő nem egy egyensúlyozó akrobata :D Szóval ha neki ment ennyi idő alatt, akkor az ügyesebb gyerekeknek még hamarabb fog :)
A fiamnak 2 évesen vettem egy műanyag futóbiciklit. 3000 Ft volt. Azért ezt, mert a kisfiam olyan pöttöm, hogy semelyik másikról nem ért le a lába, viszont nagyon akart egyet, mert az unokatesójának is volt. :) Pikk-pakk megtanulta hajtani. Aztán megörökölte az uncsitesó fém futóbiciklijét, fékkel, csengővel. :) Azt 3 évesen kezdtük használni, de még akkor is a legalján volt az ülés, és épp hogy leért a lába.
Ilyen a műanyag futóbiciklink:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!