3 évesnek érdemes még futóbiciklit venni? Triciklije van, a motort szerette, de már kinőtte.
Én a mai fejemmel simán vennék neki.
AZ én fiam 4 évesen kapta, egész ősszel-"télen"-és most tavasszal is nyúzta/nyúzza. Azzal megyünk minden felé.
Volt neki 3 motorja, volt triciklije, 12-es pótkerekes bicaja. Azzal tudott menni, de mégis tavaly egész nyáron hiába próbáltuk pótkerék nélkül megtanítani bicajozni (seprőnyéllel), nem érzett rá.
A héten ráült a 14-es bicajra pótkerék nélkül, és egyből tekert, le sem lehet lőni. Simán meg tud állni, fékezni, kanyarodni. Tehát mostani eszemmel már egy évvel hamarabb megvettem volna a futóbicajt (nagyon elleneztem, nem láttam értelmét, nem tetszett).
Mi az Auchanban vettük, fém futóbiciklit. Lehet az ülést és a kormányt állítani, van rajta hátsó fék is (9600Ft volt tavaly szeptemberben).
Ikrek.
Koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!