Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A tegnap este vettem eszre...

A tegnap este vettem eszre hogy az 5 eves fiam nem hall jol?

Figyelt kérdés

Nemreg volt egy kissebb fullgyulladasa,egy este kezdett el fajni a fule, de masnap reggel mar nem volt semmi baja, azota kb.2 het telt el. Vajon ez lehet az oka?

Ha halkan mondok valamit mellette nemm hallja, sot neha ha normalis hangon beszelek azt sem hallja. Lehet valami komolyabb baja vagy csak el va dugulva a fule?

Holnap megyunk dokihoz

2014. márc. 31. 07:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudnánk?? Holnap az orvos megmondja. Kérjél időpontot az audiológiára!
2014. márc. 31. 07:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Jo, akkor kerdezem ugy hogy volt mar valakinek ehhez hasonlo tapasztalata?
2014. márc. 31. 07:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Az unokámnak volt ilyen, neki felszúrták a fülét és utána rendbejött.
2014. márc. 31. 07:54
 4/8 anonim ***** válasza:
1 igen az lehet az oka. 2 volt már nekünk is ilyen,magátol helyre jött. napokig kisérleteztem''füle mellet''direktbe nemhallota :) aztán kedvenc dolgait mondogattam halkan.....igen anya!jött a vállasz :) szoval lényeg,hogy helyre jött neki. Jobbulást egy 5 gyermekes anyuka.
2014. márc. 31. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:
A fiamnál, és most a lányomnál is ez a helyzet! Fülgyulladás után ez sokszor előfordul,mert savó marad a belső fülben! Egy rendszerint hetek alatt felszívódik, és helyrejön, de nem árt egy kis melegítés neki!Pl meleg só, vagy radiátoron megmelegített kispárna,, stb!És lehet kap majd egy köptetőt is hogy könnyebben felszakadjon ott is a váladék! A sógornőm a fül-orr gégén dolgozik, de mi is rendszeres látogatók voltunk a gyerekeimmel! Onnan a tapasztalat! A doki majd megnézi, csinál egy timpanometriát, ami a fül belső nyomását mutatja meg, és ott jól látszódik majd hogy mi a gond! Nem fájdalmas dolog, olyan mint egy toll amit a füljárathoz tesznek, és 15másodpercig ott tartják!Ennyi!Ne izgulj, semmi komoly baja nincs szerintem!De majd írd meg mi volt a dokinál!
2014. márc. 31. 08:09
 6/8 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a hozzaszolasokat!
2014. márc. 31. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is a FOG szakorvost ajánlanám, mint az audiológiát. A fiamnak akkor szokott ilyen lenni (mindegy, hogy mit suttogok a füle mellett, tényleg nem hall), ha bedagad a garatmandulája. Valamennyi savós cucc pang a füle felé és nem tud tisztulni. Sajna rendszeres. Nézesd meg szakorvossal.
2014. márc. 31. 09:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Megírnád majd, mi volt a dokinál? Az én kisfiamnál is ez van az egyik fülénél, szintén pár hete volt fülgyulladása, ami ki is fakadt. Azt mondta a védőnő, ilyenkor még simán lehet, hogy kisebb gyulladás vagy savó van még ott. Azt ajánlotta, várjak még pár hetet és utána vigyem el hallásvizsgálatra.
2014. ápr. 1. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!