Fővárosi Állatkert vagy Budakeszi Vadaspark?
Szerintem Őket még nem köti le annyira az állatkert, oké ott van egy nagy állat és nem lehet megfogni, Ők még mindent megfognának és játszanának vele. Ott is inkább a játszótér fogja Őket érdekelni. Szerintem.
Inkább a Vadaspark és ott sem mennék be a Vadasparkba, mi csak a mellette lévő háziállatokat szoktuk megnézni, utána van mellette egy nagy rét, játszótérrel, ott lehet rohangálni, focizni :) Mi így szoktuk :)
tök más mind a kettő.
a vadaspark kicsi, olcsó(bb), viszont rossz az út, dombra fel-le murvás, köves úton, pár állat, kevés látnivaló.
az állatkert drága, nagy, sok állat.
mi mindkettőben nemrég voltunk, a vadasparkot 1,5 óra alatt jártuk végig szép kényelmes tempóban, az állatkert egész napos :)
egyébként én akkor már inkább a maciparkot ajánlom, ott egyenes az út, tudtok babakocsizni, kevés állat van, egy óra alatt is be tudjátok járni, olcsóbb is, talán kezdetnek ez lenne a jobb és akkor látjátok majd, hogy mennyire érdeklődnek egyáltalán az állatok után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!