Pótkerekes biciklivel fel tudnak borulni a gyerekek?
Figyelt kérdés
Kicsit hülyén hangzik a kérdésem:)4 éves lánykáinknak most készülünk 14-es pótkerekes bicajt venni.Eddig inkább csak motoroztak.Van triciklijük is ,de azt annyira nem használtuk.Igazából az érdekelne,hogy mire számítsunk.A pótkerekes bicajjal is fel lehet borulni?2014. márc. 27. 08:11
1/7 anonim válasza:
Fel bizony. Anno én is borultam, és a fiam is borult már a pótkerekessel.De ez ne tántorítson el, így tanulja meg a gyerek.
Nekem apukám tanácsolta, és igaza van szerintem hogy ha borul, akkor mosolyogva segítsem őt fel és ültessem vissza a bicajra (persze nem erőszakkal), mert így nem marad félelem a biciklivel szemben.
3/7 anonim válasza:
igen :) enyém 2 hétig pótkerekzett, akkorákat esett, hogy rossz volt nézni :D de nevetett, meg kérte, hogy szereljük le. egyből megtanult anélkül biciklizni 3 évesen :)
de ha majd szerelitek fel, akkor arra figyeljetek, hogy ne legyen mindkettő a földön, csak az egyik érjen le, a másikat pár centivel húzzátok magasabbra, így van értelme, mert így nem ezek tartják őt, csak segítik ha eldőlne, kicsit megfogja :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,és 3. válaszolónak külön köszönöm a szerelési tanácsot is:-).Az a baj,hogy eléggé féltem őket,de akkor is veszünk nekik bicajt,nem akarom,hogy úgy járjanak,mint a keresztlányom.Őt is féltettük,és hiába volt biciklije nem akart ő sem biciklizni,mert félt,hogy leesik,és hát sajnos a mai napig nem tud biciklizni,ő már 14 éves.
2014. márc. 27. 09:14
5/7 anonim válasza:
Szerintem a gyerekek bármivel fel tudnak borulni :) Elég fél kerékkel rátekerni egy kisebb buckára, vagy elbambulva félretekerni a kormányt :) Viszont mivel alacsonyak, nem esnek nagyot :)
6/7 anonim válasza:
Az első igazi nagy borulás pótkerékkel volt, jaj szegénykém, úgy visított, még az emberek is kiszaladtak az utcára, hogy mi történt. :(
7/7 anonim válasza:
Igen, sajna pótkerékkel is óriásit lehet esni. Az én fiam 3 éves, 1 hete kezdett el biciklizni 12-es bringával és én is egyfolytában a nyomában vagyok, mert már viszonylag gyorsan teker és ha hirtelen lehúzódik az út szélére, ahol az út és a széle között 3-5 cm szintkülönbség van, akkor abból elég nagy esés lehetne. Eddig szerencsére megúsztuk. :) Rajta van mindig bukósisak, illetve az időjárás is jobb most tanulni, mert ha elesik, nem mindegy, hogy a farmer, kabát felfogja-e az esést valamelyest, vagy majd nyáron, mikor közvetlen a bőrével érintkezik az aszfalt, beton. De nyugi, gyorsan megtanulják, hogy haszálják és merre mehetnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!