Gyerekorvos elvégzi a lisztérzékenységi vértesztet, vagy beutalót ad, vagy továbbküld valahova?
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 15:23
11/17 A kérdező kommentje:
De minden ennyi idős gyereknek lapos hasa van? Arra gondoltam, ha lisztérzékeny, akkor ugye fosása van, emiatt nem tudnak felszívódni a tápanyagok és emiatt marad el a növekedésben a lisztérzékeny kisgyerek. Az enyém egy fejjel nagyobb, 3 évesen 4 évesnek felel meg és tőlem örökölte, hogy vékony. Csak arra gondoltam, hogy lehet nem lisztérzékeny, hanem valamilyen más bélrendszeri baja van. De azt hogyan derítik ki, hogy mi? Remélem semmi és kinövi!
2014. márc. 28. 21:12
12/17 A kérdező kommentje:
Szia! Ma voltunk orvosnál és a gyerekorvos azt mondta, hogy egyáltalán nem vékony, akinek ilyen combikája van, az nem vékony és a hasa sem nagy. Végignyomkodta neki és nem fájt. Azt mondta szerinte nincs lisztérzékenysége, de vegyek tesztet. Nézzem a székletet, nem férges-e, meg hogy ha nyers tejet iszik, lehet attól puffad, tehát, ha nem joghurtot és egyéb tejterméket, hanem simán a tejet. Veszek tesztet majd Húsvét után, te is majd írj! Köszi!
2014. ápr. 18. 14:20
13/17 anonim válasza:
Szia! Na ma kaptam meg a levelet a gasztroról, ezek tenyleg megvartak az ot hetet. :-( Ahogy vegigolvastam minden negativ. Hasi uh-on minden ok, maja, lepe, veseje,gyomra is. Gasztro eredmeny, nem utal semmi etelallergiara, nem kell dieta, sem gyogyszeres kezeles. A laboreredmenyeben van par csillagos resz, ami ugye azt jelenti, higy hatarertek alatt vagy folott van, de ezek nem tudom mit jelentenek, majd viszem a leletet a hazidokinak az unnepek utan.
Majd valahogyan kuldok kepet a fiamrol, ha gondolod, nezd meg a te fiad milyen hozza kepest. Enyem 5 lesz juniusban, 17 kg 110 cm, 3 evesen asszem 15 kg volt es 100 cm korul. Amuhy en is vekony vagyok, 160/46-48 :-(
Bocs az ekezetert, telorol voltam.
14/17 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, hogy leírtad. Én most vettem meg a gyógyszertári tesztet, és jövő pénteken elviszem a gyerekorvoshoz és vele csináltatom meg, mert böködni kell az ujját, én nem merem, meg, ha elrontok valamit, akkor oda a 4000 Ft. Majd megírom, hogy mi az eredmény!
2014. jún. 4. 17:59
15/17 A kérdező kommentje:
Negatív lett. De kórházban is voltunk, mert nagyon fájt a hasa, kapott beöntést és nagyot kakilt utána. De amúgy nem szorulásos, minden nap kakil. Még nem nyugodtam meg 100 %-ban, mert még mindig nagy a hasa, remélem csak szépséghiba!
2014. jún. 15. 06:48
16/17 A kérdező kommentje:
Ma megyünk gasztroenterológiára, magánra, mert sztksra csak 2 hónap múlvára kaptunk. Meglátjuk mit mondanak.
2014. jún. 26. 08:28
17/17 anonim válasza:
Szia! Kíváncsian várom a fejleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!