Az normális, hogy egy 2 és fél (lassan 3) éves kislány nem tud még beszélni?
Egyenlőre csak halandzsázik, de értelmes szót még nem mondott. Még olyat sem, ami egy picit is hasonlított volna akár egy szóra is.
De nem ez az egy probléma. Még mindig nem szobatiszta és még mindig nem tud orrot fújni.
Szóval nem az, hogy nincs egy értelmes mondat, hanem még szavakat sem tud. Talán egyszer kimondta, hogy "ap", amikor meglátta az apját (én a 18 éves nagybátyja vagyok) de semmi több. De én már komolyan aggódom, hogy még semmi nyoma a beszédnek és nyoma sincs a szobatisztaságnak. Én foglalkozom vele, minden nap folyamatosan beszélek hozzá, de a család többi tagja szerint teljesen normális, hogy nem tud beszélni, de még az is, hogy egyetlen szót nem tud, sőt, szerintük az is normális, hogy még pelenkázni kell.
De szerintem nem.
Orrfújást nem tudom,mikor kell.az én lànyom tudja,ő májjsban lesz 3.de van
,aki csak 4-5 èvesen tanulja meg.szobatisztaság:hát szerintem azèrt lassan ideje lenne.beszèd:szerintem is csak nem akar,megérti,amit mondanak neki.még egy kis türelem kell szerintem...aranyos vagy,h így aggódsz èrte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!