Mannaszappanos shea vajat próbáltad már?Nekem csodát tett a lányom bőrével.
2014. márc. 25. 22:28
2/12 anonim válasza:
A kiváltó okot kell megkeresni. Mert hiába kened, mindig vissza fog térni. Az ekcéma egyfajta allergiás reakció. Tejre, mosószerre, öblötőre vagy bármire amivel a babád találkozik. Ki kell sakkozni, hogy mitől alakult ki. Amúgy a leghatásosabb krémek sajnos szteroid tartalmúak.
2014. márc. 25. 22:51
3/12 anonim válasza:
Több 1000 allergén anyag van.A tű meg a széna kazal esete!
2014. márc. 25. 23:08
4/12 A kérdező kommentje:
Tudom,h. bármitől lehet, de még csak másfél éves, ilyen fiatalt még nem vizsgálnak azt mondta a doki, meg elintézte annyival,h. ne adjak neki tejet.
Szeroidot nem akarok neki adni, ezért próbálkozok.
Amúgy semmi újat nem kapott mostanában, ezért sincs ötletem, hogy mitől alakulhatott ki ilyen csúnyán.
Shea vajat is próbáltam már, semmi javulás.
2014. márc. 25. 23:12
5/12 anonim válasza:
2-3éves korban már csinálnak allergia tesztet, de addig más választás nincs. 13éve vagyok ekcémás, tudom mit beszélek. Vannak csoda kencék, de amint találkozom a kiváltó okkal, egyből ujra fellobban. A gyerekek álltalában kinővik idővel, de addig is a végére kell járni. A főbb allergéneket kell kilőni első sorban. Azért nem olyan nagy ördöngösség mint ahogy az előttem szoló írta.
2014. márc. 25. 23:13
6/12 anonim válasza:
Még annyi, hogy álltalában egy hét diéta már javulást hoz. Próbáld ki, hogy egy hétig nincs tej +tejszármazék, ha nem javul akkor glutén és igy tovább. Nem feltétlen az új dolgoktól lehet, mostanra telítődött a szervezete vele és jött az elcéma. Amúgy én is tejfehérjétől +bizonyos szappanoktól vagyok ekcémás.
2014. márc. 25. 23:17
7/12 anonim válasza:
Mannás shea vajat próbáltad????Mert csak az jó!
2014. márc. 25. 23:23
8/12 A kérdező kommentje:
Olyan nincs, hogy csak ez, vagy csak az jó, kedves utolsó.
Valakinek beválik, valakinek nem, minden bőr más.
Sima natúr shea vajat vettem amit más istenít, neki ez sem vált be.
Se a Sanatopic, se a Dermifant, se a DM-es ápoló.
Tegnaptól tej és tojásmentes étrenden van, kíváncsi vagyok mi lesz.
A popsikrémet még nem mertem rákenni :)
2014. márc. 26. 09:06
9/12 anonim válasza:
Jó rendben akkor ne próbáld ki csak segíteni akartam.Tavaly nyaktól lefelé volt tiszta ekcéma a lányom,véresre vakarta a bőrét,borzasztó volt :( igaz,hogy kellett a szteroidos krém,mert nem volt egy cm-nyi terület sem ahol ne lett volna ekcéma (kivéve a feje,nyaka,amúgy máshol mindenhol) de utána a mannás shea vaj hozta rendbe,amióta azt kenem a bőrére,nem volt rajta ekcéma (már 1 éve)
2014. márc. 26. 09:11
10/12 anonim válasza:
nem tudsz jobbat tenni, minthogy próbálkozol hogy melyik krém használ. Mi is használtunk cink-oxidos krémet, jóval drágábbat ekcémára, nekünk bejött. (Bioderma). De ugyanilyen jó volt a Sanatopic tubusos krémje. (durva kiütésekre), enyhébbre a pumpás is bevált ugyanebből. A tejet amúgy megvonnám, első körben, hátha...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!