Anya, Apa + két gyerek milyen elrendezésben üljön az autóban? (egyik gyerek még a hordozóban van)
Figyelt kérdés
Melyik praktikusabb, ha elöl van a hordozó az anyósülésen, vagy ha hátul a nagytesó mellett?2014. márc. 24. 14:02
11/13 anonim válasza:
Csak akkor tenném előre a hordozót, ha nem lenne más megoldás, mivel sajnos az a legkevésbé biztonságos hely az autóban (nem véletlenül hívják anyósülésnek...)
Én a legtöbbször egyedül utazok a gyerekeimmel és mindketten hátul voltak már a kezdetektől fogva, pedig évekig egy 3 ajtós sportkocsim volt, amit még előttük vettem magamnak, képzelhetitek milyen jó volt minden alkalommal félig bemászni hátra, hogy beköthessem a 2 gyereket :)
Mindig a kicsi ül az anyósülés mögött, mert oda a vezetőülésből könnyebben hátra tudok fordulni (piros lámpánál persze).
Ugyanez a felállás van nálunk akkor is, ha 4-en megyünk, csak akkor az anyósülésen ül valamelyikünk.
13/13 anonim válasza:
nállunk ugyanúgy volt mint az első válaszolónál.Mikor még pár hetes,hónapos volt a kicsi akkor még hordozóba az anyósülésen volt bekötve menetíránnyal háttal(kikapcsolható a légzsák)Apa mögött én mellettem a 3,5 éves nagy!Én sem lettem volna nyugodt hogy előlről nem látok rá a kicsire,sokszor bukott,cumi kellett,inni kellett stb!Mikor 8 hósan megörökölte a nagytesó ülését akkor került hátra a kicsi és most már elől utazok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!