4 éves kisfiad hányas méretű ruhát hord, és hányas cipőt?
A kisfiam ugyan még csak 3 és fél éves, azért remélem nem baj, hogy leírom, azért korban nincs messze.
Ő 28-as cipőt hord. Nadrágban 104-eset, de felsőkben, mivel felsőtestre hosszabb, így felsőnél kell a 110-es. De igazából szabás függő, mert van 110-es nadrágja, vagy éppen 110 méret feletti felsője, pólója is.
Én mostanában vettem észre, hogy sokszor már nem jók rá a 110-es ruhák, már a 116-os felé tartunk. De a 116-os méret az hivatalosan az 5-6 éves méret. Ezért kíváncsiskodom, másnak vajon mekkora az ugyanilyen korú gyerkőce? :-)
Meg is mértük pár napja a kisfiam, éppen 110 cm. És még a nyáron biztos nyúlni fog.
Cipőben 27-es kell.
Várom még a válaszokat, és köszi az eddigieket!
4,5 éves a fiam,110 centi,18 kiló
27-es cipőt hord,ruhából 110-116-ot
mondjuk márka figgő,mert van pár pólja,ami 104-es,de ugyanakkora,mint a 110-es,vagy nagyobb
116os ruhákat veszek már neki tavaszra, de még jók a 110es dolgok is, szóval úgy a kettő között van (114 magas).
rövid nacik meg jók lesznek rá, 104eseket hordott tavaly de nem hízott csak nyúlt, így azokat nem veszek majd :)
lába 28as.
szerintem 4éves korban már nagy különbség van fiú-lány között, szerintem ezért van ez az életkori ruhaméretnél. mert a lányoknál nyilván jó a 104-110-es hisz már ebben a korban alacsonyabbak mint a fiúk, szóval nem értem miért nem szedik szét a nemeket méretileg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!