Fűzőcskés játék közül 2 évesnek melyik jobb, hasznosabb?
Igen szebb az tény :)
Csak annak a kukac miatt talán könnyebb, a másik meg végülis egy cipőfűző ami valamennyire segít beletalálni a lyukba, mert mégsem egy cérna aminek ketté áll a vége :) de nehezebb is, hiszen kisebb az a vég.
Almás! :)
Nekünk van a másik fajta, 2 éves a lányom, nem igazán köti, hébe-hóba kézbe kerül, de 2 perc alatt letudjuk. A másikban sokkal több a fantázia szerintem. Bár tényleg olyan olcsó a másik, hogy azt is meg lehet mellé venni, hátha neki bejön :)
Szerintem még egy picit korai ez a játék, mert nem biztos, hogy a finommozgásai annyira fejlettek már, hogy tudja használni. Ebben az esetben csak frusztrált lesz, ha nem sikerül.
Ha mindenképpen ezt szeretnéd, akkor inkább az almás jobb.
3. vagyok
Én nem gondolom, hogy kicsik még hozzá, mert nagyon ügyesek bírnak lenni, ilyen fűzős játékok már a bölcsiben is vannak.
Ilyenünk is van (csak más figurákkal) pl, és ezt nagyon imádja 2 évesem:
Az utolsó is jó ötlet :)
Nyilván segítséggel gondoltam, bár az almásat biztos tudná egyedül is, nincsenek apró dolgok benne és a kukac eléggé segítség a fűzésben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!