Milyen a LÜK játék? Nézegetem a neten, de jobb lenne ha valaki részletesen írna róla.
Különböző keresd a párját játékok, különböző részletességgel. A füzet felső részét le kell takarni a lapokkal és az alsó részen pedig megkeresni a párját a szabály szerint és rárakni a lapocskát felülről. Pl különböző fejek különböző fejfedőkben (varázslósipka, nővérfityula stb), alul pedig az árnyképük - szabály, hogy keresd meg, melyik melyikhez tartozik. Másik pl: felül különböző ábrák felülnézetből (malom, orrszarvú, csizma, fa), alul pedig a teljes ábra oldalról (tehát felismerhető) - szabály, hogy keresd meg, melyik-melyik. Másik: felül egymáson egy piros rajz és egy zöld rajz és alul csak a pirosak - szabály, hogy válaszd szét felül a két színt, ismerd fel őket és alul keresd meg a párját.
Meg ennél egyszerűbbek és jóval bonyolultabbak is. Lányom most kapta, 3 éves, nagyon tetszik neki. Meglepett engem is, hogy milyen gyorsan fogja fel a szabályokat. Jó szórakozást, ha megveszitek! :)
Köszi! Ha a 3 éves lányod tud vele foglalkozni, akkor van remény, hogy egy majd 2 évvel nagyobb de megülni nem nagyon tudó gyerek figyelmét is felkelti szerinted?
Amit én néztem, kezdő 2600 ft+600 ft a füzet, te is ennyiért vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!