Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél évesem nem szeret sétálni?

Másfél évesem nem szeret sétálni?

Figyelt kérdés
Gyermekem otthon egésznap rohangál. Ahogy lemegyünk sétálni üvölt fel akarja hogy vegyem. Ez mitől van?
2014. márc. 17. 12:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy nem hisztizik ekkor hanem nagyon sír.
2014. márc. 17. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg ha megpróbálnátok motorral menni? Azt a legtöbb gyerek szereti.
2014. márc. 17. 12:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Van motorja a sarokban. Nem szereti. A triciklit sem
2014. márc. 17. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Az enyém is ezt csinálta egyfolytában.

Elmondtam neki, hogy van két szép, pici lába, tud ő menni.

A válasz: nincsen lábam és sírás.

Talán a futóbicikli oldotta meg a helyzetet, mert nagyon élvezte, amikor el tudott kezdeni egyensúlyozni. Akkor már inkább azzal gyakorolt és nem cipeltette magát. (2 éves kora után).

2014. márc. 17. 12:53
 5/5 gabszem ***** válasza:
nálunk is kb. másfél éves kora óta van ez. Most elmúlt két éves és sokat ül a babakocsiban, itthon meg olyan mint a pörgettyű. Hónapokig meg az ment hogy állandóan cipeltette magát, nem akart sétálni és a babakocsiba se volt hajlandó beülni. Aztán azt csináltam , hogy mikor nyöszörgött hogy vegyük fel mindig eltereltem a figyelmét , mutattam neki valamit, hogy gyere nézzük meg ott azt a kutyust ,vagy valami mást és akkor továbbsétált, de csak úgy hogy ha leguggoltam hozzá és úgy mondtam neki. Pár nap után sokat javult a helyzet, de most meg olyan kis lusti hogy szeret a kocsiban ülni.
2014. márc. 17. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!