Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyermeketek/babátok mennyi...

A gyermeketek/babátok mennyi idős korában mentetek vagy szeretnétek visszamenni dolgozni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
3 éves 2 hónapos volt a kislányom tavaly szeptemberben, amikor kezdte az ovit, akkor mentem vissza dolgozni.
2014. márc. 15. 17:54
 12/22 anonim ***** válasza:
A nagyobb 2,5 éves korában született a kicsi, vele addig itthon voltam. A kicsi 3 év 3 hónapos lesz kb jövő szeptemberben, amikor visszamegyek dolgozni. A kicsi 2,5 éves korától szeretnék majd távmunkában dolgozni a munkahelyemen, remélem összejön. Addig meg a saját vállalkozásom beindításával vagyok elfoglalva.
2014. márc. 15. 19:34
 13/22 anonim ***** válasza:
A lányom 22 hónapos volt, mikor családi napközibe adtam, és elkezdtem munkát keresni, mert megszűnt a cég, ahol addig dolgoztam. 1 hét alatt találtam is szerencsére munkát így akkortól dolgoztam. A fiam 2 évesen ment a családi napközibe, de mellette már a családi vállalkozásban dolgoztam, míg itthon volt velem, akkor leginkább alvásidőben, meg mikor anyum ráért, mikor csanás lett, akkortól pedig rendes munkaidőben.
2014. márc. 15. 20:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Most január elején kezdtük a beszoktatást, január közepén mentem vissza dolgozni, a fiam pedig január végén töltötte a 2. évet.
2014. márc. 16. 11:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Eredetileg 22 hónapos korában mentem volna vissza dolgozni, így 1,5 évesen elkezdtem bölcsibe szoktatni. Végül nem vettek vissza csak mikor már majdnem 4 éves volt a gyerek.
2014. márc. 16. 19:20
 16/22 anonim ***** válasza:
3 évesek (+ 1 hónap) lesznek a gyerekeim, mikor oviba mennek, addig szeretnék itthon maradni. A dupla gyes is kevesebb, mint most a gyedem, majd spórolunk egy évig
2014. márc. 16. 22:37
 17/22 anonim ***** válasza:
Legkisebb gyerekem 2 éves korában kezdek el majd keresgélni. Nem tartok tőle, hogy olyan gyorsan találok, hogy bölcsibe kell majd adnom.
2014. márc. 25. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
A nagy 2 éves múlt 3 hónappal, a kicsi 2 éves múlt 2 hónappal, amikor vissza kellett mennem. A kell a kulcsszó, mert ha így teszed fel a kérdést, akkor leginkább nem mentem volna vissza egyáltalán. Sajnos nem engedhetjük meg magunknak.
2014. márc. 25. 21:19
 19/22 anonim ***** válasza:

én itthonról dolgozom a közös vállalkozásunkban, így kvázi én egyáltalán nem is hagytam abba. mivel itt én osztom be mikor ülök le elvégezni a dolgomat, így sokkal egyszerűbb a dolog, bár sokszor elég stresszes volt így is (hullafáradtan, amikor végre összepakoltam, gyereket elaltattam és jöhetett vona lazítás akkor jött a meló...1,5 évig éjszakáztam a fiammal, a napokban választódott el és 1x ébred csak meg pár mp-re). de összességében örülök neki, mert így némi kiegészítő bevételt hoztam a cégnek.

elmenni itthonról dolgozni viszont addig nem mennék, amíg nem megy oviba, csak akkor ha muszáj lenne. most kistesón fogunk ügyködni, így marad az itthon munka és a gyerek körüli "munka" :-)

Te mikor szeretnél visszamenni?

2014. márc. 25. 21:44
 20/22 anonim ***** válasza:
A kicsi 1,5 éves korában mentem vissza, na nem önszántamból, de kellett. Azóta a férjem van gyeden, és marad is szeptemberig, amikor a kicsi kezdi a bölcsit (2 évesen), a nagy pedig az ovit (3,5 évesen).
2014. márc. 25. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!