Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szortírozod a szekrénye...

Hogyan szortírozod a szekrényekben a lányod ruháit?

Figyelt kérdés

5,5 éves, ovis. Örököltünk egy csomó holmit, ezért át kellett szerveznem a rendszert, mert a régi helyen nem fért el a cucc. A férjem szerint ez most így nem "átlátható"....

szerintetek?

Akasztós szekrényben vállfán vannak az ünneplős blúzok+ ruhák, kabátok/dzsekik,nyári egyberuhák.

Külön polcon a szoknyácskák, mellettük a rövidnacik/rövid legginsek. Másik polcon a tréningnadrágok, mellettük a farmerek/kordok/utcai nacik és külön stóc a hosszú legginsek.

Következő polc: hosszú ujjú pólók és mellette a h. u tunikák

A következőn a rövid ujjú pólók és mellette a rövidujjú/ujjatlan tunikák.

Külön polcon a pulcsik.

A pizsik a trikókkal fiókban, szintén a harisnyák, bugyik, zoknik fiókban, külön fakkban.

2014. márc. 14. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez a rendszer teljesen átlátható. Jó így.
2014. márc. 14. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

ünneplős ruhák vállfán, a többi fiókokban

felső fiók cicanacik, pólók, bugyik, zoknik

alatta lévő fiók pulcsik, vékonyak és vastagok

alatta lévő fiók nadrágok és szoknyák

alsó fiók trikók, pizsik, rövidgatyák, sapkák, sálak, és olyasmik, amikbe még nem nőtt bele

külön szekrényben a kabátok

szerintem a te rendszered is logikus, csak a férjed még nem szokta meg és rosszul kommunikál :)

2014. márc. 14. 12:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Jó, köszönöm szépen!

Egyedül öltözik a lányom, ezért nem praktikus, hogy a nyári ruháit nem éri el a vállfákról, de nem tudok mit csinálni, a polcos részen nincs elég hely. A lányom egyébként seperc alatt átlátta, tudja kezelni, csak apának fura, hogy mindent meg kell gondolni, miért hová nyúljon. Remélem megszokja... azzal érvel, hogy miért kell külön stócba tenni a tunikákat a sima felsőktől. Mondtam, hogy a gyereknek könnyebb így, mert akkor egyből tudja, hogy leggins-t, vagy derékszoknyát válasszon-e a kiszemelt felsőrészhez, mert annyit már ő is tud, hogy tunikához cicanaci illik és nem sima szoknya... majd megszokja ő is remélem, mert most még ezen morgolódik, hogy mi nők mennyit faxnizunk :)

2014. márc. 14. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, ez lesz a legnagyobb gondotok az elkövetkezendő 50 évben!! :) Jó hét végét!!!
2014. márc. 14. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Tökéletesen csinálod.

Másrészt a férjed is "csak" Férfi... :-D Érdemes lenne az én férjem ruhásszekrényében is szétnézni... :-D :-D

2014. márc. 14. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Mintha az én kislányom szekrénye lenne. :) majdnem ugyanez a rendszer nálunk is.
2014. márc. 16. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!