Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 évesnek milyen kültéri...

3 évesnek milyen kültéri játékot vegyek?

Figyelt kérdés
Most költözünk kertes házba, hinta és egy kisebb csúszda volt-van a lakásban. Köszönöm az ötleteket.
2014. márc. 12. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
fűnyíró, roller, futóbicikli... :)
2014. márc. 12. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Én a hintát és csúszdát hanyagoltam mert nem tudok egész nap a gyerek mellett állni az udvaron és hát néha nagyon meg tud kergülni (500 méter a játszótér így ott azok is megvannak)

Férjem nagyon lelkesen és kitartó munkával pár hónap alatt csinált egy homokozót tetővel a nap és az eső ellen :D

2014. márc. 12. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem a 2 evesemnek kint volt a csuzda amikor jo ido volt.es nem kellett mellette allnom mert megtanulta hogy kell a csuzdan viselkedni hogy nem bohockodunk rajta stb.es szepen csuzdazott egyedul.egyszer sem volt baleset.imadja a homokozot,talicskat,funyirot,labda ,kinti auto,motor.a fiam tavasszal nyaron szinte egesz nap kint volt az udvaron.bese akart jonni meg enni se.szepen jatszott a jatekaival,pedig nem egy higgadt gyerek,mert nagyon akaratos onfeju de kint mindig jol elvolt.persze volt hintank is ugyhogy hintazott is.persze azt csak velem tudott
2014. márc. 12. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Futóbiciklit 3 évesnek nem, viszont 14es biciklit igen. Homokozó kerti játékokkal, talicska, fűnyíró, hinta, csúszda.
2014. márc. 12. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:
utolso vagyok vehettek ilyen homokozot is [link] nekunk volt ilyen is meg egy traktorkerek is megvolt csinalva homokozonak.(a traktorkereket jobban szerette :)
2014. márc. 12. 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Homokozó, játszóház, hinta, csúszda. Roller, jó a futóbicikli is. Aztán dömper, tologatható nagyméretű jármű (lánynak is), kengurulabda. És sok labda.
2014. márc. 12. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Kis műanyag házikó, hinta, csúszda, homokozó, kis baba pancsoló medence.
2014. márc. 12. 17:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Húúú, köszönöm köszönöm köszönöm a válaszokat, traktorkerék-szép emlékek........
2014. márc. 12. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:

3 évesen az én fiam már a 2,4 méteres csúzdáról csúszott le egyedül és önállóan úgy hogy nem kellett mellette állnom és ehhez még vagy 8 lépcsőn fel is kellett mennie egy kis faházikón keresztül(Apa csinálta)úgyhogy ha normálisan meg van tanítva rá a gyerek hogy kell "rendeltetéásszerűen" használni akkor nem kell mellette állni!

Szóval a kérdésre a válasz,nekünk ezek vannak:óriás dömper,óriás ráülős markoló,talicska,fűnyíró,gokart,labdák,trambulin,homokozó játékok,mérleghinta,homokozó(a kis faház alatt így árnyékos)pedálos utánfutós traktor,ugráló labda,hulla hopp karika,óriás terepjáró,medence.

Nagyjából ennyi.

2014. márc. 12. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Hinta, csúszda, homokozó kistraktorral, múanyag libikóka, öntözőkanna, futóbicikli, kismotor, trambulin, kis kerti gyerekpad és asztal, műanyag kerti házikó gyerekeknek.

Ezekből lehet válogatni, persze nincs meg nekünk mind, de ezek jutottak eszembe.

2014. márc. 13. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!