Most költözünk kertes házba, hinta és egy kisebb csúszda volt-van a lakásban. Köszönöm az ötleteket.
2014. márc. 12. 16:41
1/10 anonim válasza:
fűnyíró, roller, futóbicikli... :)
2014. márc. 12. 16:46
2/10 anonim válasza:
Én a hintát és csúszdát hanyagoltam mert nem tudok egész nap a gyerek mellett állni az udvaron és hát néha nagyon meg tud kergülni (500 méter a játszótér így ott azok is megvannak)
Férjem nagyon lelkesen és kitartó munkával pár hónap alatt csinált egy homokozót tetővel a nap és az eső ellen :D
2014. márc. 12. 16:47
3/10 anonim válasza:
nekem a 2 evesemnek kint volt a csuzda amikor jo ido volt.es nem kellett mellette allnom mert megtanulta hogy kell a csuzdan viselkedni hogy nem bohockodunk rajta stb.es szepen csuzdazott egyedul.egyszer sem volt baleset.imadja a homokozot,talicskat,funyirot,labda ,kinti auto,motor.a fiam tavasszal nyaron szinte egesz nap kint volt az udvaron.bese akart jonni meg enni se.szepen jatszott a jatekaival,pedig nem egy higgadt gyerek,mert nagyon akaratos onfeju de kint mindig jol elvolt.persze volt hintank is ugyhogy hintazott is.persze azt csak velem tudott
utolso vagyok vehettek ilyen homokozot is [link] nekunk volt ilyen is meg egy traktorkerek is megvolt csinalva homokozonak.(a traktorkereket jobban szerette :)
2014. márc. 12. 17:04
6/10 anonim válasza:
Homokozó, játszóház, hinta, csúszda. Roller, jó a futóbicikli is. Aztán dömper, tologatható nagyméretű jármű (lánynak is), kengurulabda. És sok labda.
2014. márc. 12. 17:25
7/10 anonim válasza:
Kis műanyag házikó, hinta, csúszda, homokozó, kis baba pancsoló medence.
2014. márc. 12. 17:29
8/10 A kérdező kommentje:
Húúú, köszönöm köszönöm köszönöm a válaszokat, traktorkerék-szép emlékek........
2014. márc. 12. 17:35
9/10 anonim válasza:
3 évesen az én fiam már a 2,4 méteres csúzdáról csúszott le egyedül és önállóan úgy hogy nem kellett mellette állnom és ehhez még vagy 8 lépcsőn fel is kellett mennie egy kis faházikón keresztül(Apa csinálta)úgyhogy ha normálisan meg van tanítva rá a gyerek hogy kell "rendeltetéásszerűen" használni akkor nem kell mellette állni!
Szóval a kérdésre a válasz,nekünk ezek vannak:óriás dömper,óriás ráülős markoló,talicska,fűnyíró,gokart,labdák,trambulin,homokozó játékok,mérleghinta,homokozó(a kis faház alatt így árnyékos)pedálos utánfutós traktor,ugráló labda,hulla hopp karika,óriás terepjáró,medence.
Nagyjából ennyi.
2014. márc. 12. 20:09
10/10 anonim válasza:
Hinta, csúszda, homokozó kistraktorral, múanyag libikóka, öntözőkanna, futóbicikli, kismotor, trambulin, kis kerti gyerekpad és asztal, műanyag kerti házikó gyerekeknek.
Ezekből lehet válogatni, persze nincs meg nekünk mind, de ezek jutottak eszembe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!