3 évesnek kori?
Figyelt kérdés
Kisfiam most töltötte a 3-at,gondolkozok neki a korin.Màr több mint 1 éve rollerozik és a 16-os bicajàval is úgy megy mint a villàm.Milyen korit vegyek neki?2014. márc. 10. 11:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem lényegében mindegy milyet veszel neki mármint, hogy két soros vagy egy soros. Ami fontos nagyon szerintem, hogy feltétlen vegyél bukósisakot , térd és könyök védőt.. korival kegyetlen nagyot lehet esni. Saját tapasztalat , hogy egy rolleres és biciklis esést könnyebb korrigálni mint egy korisat. Feltétlen szerezz be hozzá védőfelszerelést is.
2/4 anonim válasza:
Mi is ennyi idosen vettunk neki gorkorit vedofelszerelessel.Olyan egysoros korit vettunk aminek allithato a merete.Arban lehetett volna fele ennyiert is talalni,de nem bantam meg.Sport szakuzletben vettuk,nagyon jo minosegut sikerult kifogni,mar 4 eve megvan,tokeletes allapotban van es meg mindig jo ra:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!Hàt én nem nagyon vagyok tisztàban az àrakkal amit kinéztam neten az 40ezer védöfelszereléssel eggyütt.Ez jónak szàmit?Tiétek mennyi volt?
2014. márc. 10. 12:21
4/4 anonim válasza:
A fiamnak Powerslide van, 80€ volt a gorkori magaban.A vedofelszereles arara nem emlekszem,kulon vette a ferjem.
40€ korul mar eleg nagy valasztek van koribol,de ezek tobbnyire nem allithato meretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!