Aggódok nagyon. Orvoshoz most már elmegyünk, szerdára kaptunk privátban időpontot. A kislányomról lenne szó, lent leirom a tüneteit, nem tudom mi lehet?
Figyelt kérdés
Hetekkel ezelőtt heves gyomorégésről kezdett panaszkodni, aztán hirtelen éhesebb lett,állandóan eszik,1 órával evés után megint éhes és ez így megy egész nap, és széklete is több van illetve azt mondja elmegy nagy wc-re és ujra éhes!A savra gondoltam, hogy az lehet a hibás, de vettem salvus vizet, sava elmult de másik tünetei nem!Ez csak 1-2napja van,előtte nem volt ilyen.Néha rendesen remeg az éhségtől.Pajzsmirigy és cukor illetve inzulin rendben, ez 3hete lett ellenőrizve, mint minden évben!2014. márc. 8. 19:58
11/14 A kérdező kommentje:
A pajzsmirigytől éghet a gyomra és lehet ételdarabos és nyákos a széklete?ezeket elfeledte írni..nem tudom mi lehet ez kiváncsi vagyok mit fog mondani a doki!
2014. márc. 9. 14:52
12/14 anonim válasza:
Van itt egy kérdés párral fölötted, ha nem te vagy az is, keresd fel privátban az anyukát!
13/14 anonim válasza:
14/14 A kérdező kommentje:
nem,nem én vagyok.felvettem vele a kapcsolatot!köszi!
2014. márc. 10. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!