Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tudom el intézni apa...

Hogy tudom el intézni apa lemondjon a kislányomrol?

Figyelt kérdés
2009-ben ismertem meg,és nevére vette kislányom .Most azon a ponton vagyok hogy újra nevemen legyen .Mert nem szeretném neki odaadni még egy napra se .
2012. márc. 12. 10:03
 1/9 A kérdező kommentje:
Teljesen egyedül nevelem .Egyszer se kérdezte meg kell e valami .Én úgy gondolom az ilyen nem apa .Más lenne ha tényleg ö tőle lenne de így nem érdemli meg .
2012. márc. 12. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak perrel lehet. Bebizonyítva, hogy érdemtelen rá.
2012. márc. 12. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:

"Más lenne ha tényleg ö tőle lenne de így nem érdemli meg."

Ezek szerinte nem is ő az igazi apa, csak örökbefogadta?

2012. márc. 12. 10:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen,nem ö az igazi apa .Igazi apja nem akarta mikor megtudtam hogy állapotos vagyok .És 3hónapos volt kislányom mikor nevére vette akkori párom .Nagy hiba volt .De nagyon szeretném hogy vissza tudjam ezt csinálni,én nevemen legyen újra .
2012. márc. 12. 10:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Teljes apai nyilatkozatot tett .De úgy tudom van lehetőség hogy lemondjon róla az apa .Csak nem tudom hol kell intézni .
2012. márc. 12. 10:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát biztos érdemtelen rá .Fél éve nem igazán kíváncsi rá .És én nem szeretnék lányomnak ilyen apát inkább akkor ne is legyen hozzá semmi köze .
2012. márc. 12. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nem szeretné neki ilyen apát, hát istenem nem is az apja csak a nevelő apja volt egy darabig

Mond miért vannak ilyen buta nők mint te akik a vér szerinti gyereküket egy olyan ember nevére íratják akinek aztán végkép semmi köze a gyerekhez?!

Az a pasas te veled volt és nem a gyerekkel azért mert ő a gyereket elfogadta még nem kellett volna a gyereket ráíratni. Ezzel az egésszel csak a gyereket bolondítod meg, szegény azt se tudja, hogy mi van vele hogy mi is az igazi neve, ott van az a kislány és lóg a levegőbe, majd a következő pasasra is ráíratod.

És az ilyen helyzetekben olyan pénzbírságot kiszabnék a kedves anyukának, hogy legközelebb meggondolná mit csinál a gyerekkel.

2012. márc. 12. 10:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

nem is értem, hogy került a nevére? vagy minek?

attól, hogy vele voltál, nem lesz a gyereke és elvárni se kéne, hogy miután külön mentek még ugráljon a gyerek körül na meg fizesse a tartásdíjat. naná! és az igazi apa? persze, tőle nem kell semmi, volt jobb majom.

kérdezd meg a gyámügyet, ők majd segítenek. minél előbb intézkedj, ez így nagyon csúnya dolog... remélem ebből tanultál, hogy a gyereked nem egy tárgy, nem íratjuk jobbra-balra kényünk -kedvünk szerint. a tiéd és kész!

2012. márc. 12. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek veletek, előző válaszolók, de azért az a férfi is milyen lehet már, hogy örökbefogad egy pár hónapos kapcsolat után egy gyereket? Kíváncsi lennék az értelmi színvonalára. Mert ha már hosszú évek óta együtt lettek volna, az más.

Így viszont a férfi baja, ő tudta mit vállal! (Vagy nem tudta, mert odáig nem terjedt ki a figyelme, milyen kötelezettségekkel jár, de ez már más kérdés.)

Hiába köze nincs a gyerekhez biológiailag, ha egyszer örökbefogadta, ugyanúgy kell fizetnie utána válás esetén, mintha saját lenne.

2012. márc. 12. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!