3,5 éves kisfiadnak mit vennél a névnapjára?
Figyelt kérdés
Sok fejlesztő játéka van már, úhogy most ezt kihagynám, pedig a camelot játékkal nagyon szemeztem. VAn biciklije, rollerje, könyvből dugig vagyunk. Lego nem köti le. Esetleg társasjétékra gondoltam, de melyik lehet az, ami tényleg élvezhető ilyen kicsi számára? Bogyó és babócás irány az oviba az már van, szereti is.
Minden ötletre kiváncsi vagyok!
2014. márc. 8. 13:24
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget és a hasznos ötleteket! :-)
Végülis némós társas lett, egy akváriumos puzzle, meg egy -bár ellenkezik az elveimmel, de a férjem szerint elkerülhetetlen átesni ezen - egy sheriff szett.
Tropikáriumot most halasszuk, de közeljövőben tuti elmegyünk. Valamelyik nap az animal planet-et nézte, mert cápák voltak benne, úgyhogy biztosan nagyon tetszenne neki ott. :-)
2014. márc. 15. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!