24 hónapos kisfiadnak mennyi a súlya?
nem lett volna egyszerűbb kiírni,hogy 2 éves?
április végén lesz 2 éves a fiam, 12,5 kg,rendesen eszik,anyatejet már 3 hónapos korától nem kap
Szintén zenész. Ő harmadik babám egyben a legtovább szopizó. De csak jelzés értékűen csinálja már reggel meg éjjel, alig van vmi szerintem a mellemben tehát nem az veszi el az étvágyát.
Nem jó evő sokáig 10 kilón stagnált, most 23 hónapos 11 kiló 87 cm hát nem egy hatalmas. Voltunk már vérvételen is hogy nem vérszegény e de nem.
A másik két gyerekem ennyi idősen (fiú) 95 cm és 12.5 kg és lány 93 cm és 14 kg voltak szóval van összehasonlítási alapom.
2 vagyok igen ez relatív nekem is csak magunkhoz képest ( a férjem 192 én 178 ) meg a gyerekeinkhez képest tűnik picikének.
Illetve 4300 grammal és 60 centivel született a fiam szóval ahhoz képest is kicsit lassabban fejlődik/fejlődött mint ahogy "tankönyvi" lenne de hát persze már nem aggodalmaskodunk annyit :) tekintve hogy harmadik gyerek, az is lehet hogy vmi genetikai visszaütés vmi felmenőre:)
Tömni meg úgysem tudom, most is szedi a béres cseppet.
12,8kg 94cm volt.Most 28 hónapos 13,1kg 97cm.
Most alig hízik,elkezdett beszelni,a hossza az jobban fejlodik most.
12,8 kg - 91 cm
22 hónapos koráig szopizott napi kétszer.
Most 2 éves (24 hónapos) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!