Milyen játékai vannak 16 hónapos kisfiadnak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 16:20
1/2 anonim válasza:
15 hónapos de azért válaszolok:)formabedobos,nagy kerekű autók amit brrrrrr hangot adva tologat,van ez a hengerre gyürü rakosgatos nem igazán ugy használjuk ahogy kellenne de a parkettárra dobálva remekül tud zajt csapni vele,van egy ilyen babytaxi tudod ezzel a lábbal hajthatós..ezzel visszafelé már remekül kotor előre még nem megy,akkor van egy ilyen nem is tudom minek hivják:)ilyen szines "drótok" vagy mik összevissza tekeregve és ezeken ilyen szines bogyokat kell eeljuttatni az egyik oldalrol a másikra,baby szintetizátor,van egy játszó asztala is de nemigazán megy a közelébe..de ezenkivül sok felesleges kacat amiket ki tud dobálni a játékos dobozbol anya mega nyomába futva szedegetheti..amugy a legérdekesebbek neki a használati tárgyak..pl, fakanál,fazék..wc papir guriga,csipesz..hirtelen ennyi jutotteszembe:) jaaaaa! meg alabda!labda mániás..van 12:)szerintem amugy a világlegjobb játéka éshahozzád vágja a gyerek nem fáj annyira mintha egy épitőkockával tette volna:)
2/2 anonim válasza:
Az én fiam is 15 hónapos múlt. Nagyon szereti tologatni a kis műanyag talicskát, most kezdi felfedezni a lábbal hajtós kismotort. Szereti a gyűrűpiramist, labdát. Imádja a lógós dolgokat, pl. cumilánc :) Élvezettel nyomkodja a zenélő játéktelefont, és egyéb hangot adó játékokat. Vannak mókakockák is, egy ideig az is leköti ha épp van kedve hozzá. Vannak plüssállatai, rágókákat is szereti még nyammogni. A formabedobó formáit főleg a szájába tömködi egyelőre. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!