Pisifoltot/szagot milyen tisztítószerrel szedjek ki a kanapé kárpitjából?
Figyelt kérdés
Nem levehető a huzat:(
Próbáltam szódabikarbónás vízzel (állítólag szagűző), de nem illant el a szag...
Igaz még csak tegnap este történt a "baleset"
2014. márc. 6. 15:16
2/4 anonim válasza:
áh, a szódabikarbóna én úgy tudom, hogy szárazon szagűző. tehát ha már megszáradt, és még mindig szaglik...
Én simán a folyékony mosószeres forró vízzel szoktam megdörzsizni jó tacsakosan, és utána egy száraz törölközővel átdörgölöm. másnapra megszárad
3/4 lcs válasza:
én is azt csináltam anno, amit a 2es írt :) mósószeres szivaccsal adtam neki, aztán száraz törcsi rá, amikor megszáradt akkor okés volt :) max még textilfrissítőt tudsz ráfújni, ha még nem érzes százasnak :)
4/4 anonim válasza:
Szia!Az nemnagyon fog kijönni,az is egy megoldás ha valami illószert fujsz rá/adsz hozzá,ez a legjobb megoldás ezügyben!Ezt ajánlom.Ès elore elnezest pofatlansGom miatt de privátban elmondanád hogy mi törtènt pontosan?Nagyon kivancsi vagyok,es ha tudom,lehet tobbet tudok segiteni..Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!