Van itt olyan, aki gyerekének jelenleg van 16'-os kis biciklije?
Megkérném akinek van most is ekkora biciklijük, hogy mérje le nekem a legalacsonyabb ülésállásban az ülés-talaj távolságot. Most állunk bicikli vásárlás előtt, és ha leér a lányom lába, akkor inkább 16-osat vennék, nem 14-eset. Több mérés is jöhet, legalább meglátom, hogy egyformák-e a 16-osok, vagy van eltérés közte.
Nagyon köszönöm.
Inkább a kor a lényeg és a fejlettsége. valamelyik 6 éves sem akar biciklizni, valamelyik 3-4 éves pedig 2 keréken megy.
Fiam 4 évesen, kb 110cm kapta a 16-os biciklijét. imádja.
lemérni én sem tudom, de neten keress rá, ott van sok info erről. még az is, hogy mennyi idős, hány cm-től mit ajánlanak
104cm volt a fiam amikor megkapta a 16os bicajt. a lába nem ért le a földre, viszont a pedált elérte, így pótkerékkel tökéletes volt.
ez 1 éve volt. aztán nyáron már nagyon jól ment vele így levettük a pótkereket, de még mindig be kellett döntenie mikor megállt vele.
most 114cm a fiam és tökéletes... :)
ha pótkerékkel fogjátok használni akkor jó lesz, de pótkerék nélkül ne méregesd hanempróbálja ki, annyira drága egy ilyen bicikli, próba nélkül ne ugorj bele
Pont a napokban cseréltük le 3,5 éves fiam 14-es biciklijét 16-ra!Pótkerék nélkül nyomja,leér a lába(picit pipiskedve)simán megáll vele zebra előtt és még el is indul egyedül lökés nélkül!
Most már nagyon sötét van a garázsba de holnap megmérem neked!
Ja amúgy 108 cm.
A napokban vettük, Decathlon B'twin 16-os: 54cm körül.
Kislányom 4 és fél éves, nem ér le a lába (pici hiányzik), de pótkerékkel használja. 14-es biciklit már nem akartunk venni neki. A fiam is 16-ossal ment ennyi idősen, egy ideig pótkerékkel, aztán anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!