Ad valaki ezust kolloid cseppet a gyerekenek? Ha igen milyen a hatasa? Ervek? Ellenervek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 23:28
1/6 anonim válasza:
Ne add nagy adagban.
Ha kicsiben adod, akkor nincs mellékhatása. Pozitív sem biztos.
És nem terhelnék bizonyítatlan módszerekkel gyereket.
2/6 JnéHN válasza:
Én adtam mind a két gyereknek, de nem igazán hatott. Szedése alatt lett beteg a kisebbik gyerek.
4/6 anonim válasza:
Én most ezüst vízet kezdtem el adni gyerekeimnek!Talpreflexológus ajánlotta!Majd kiderül még nemtudok sajnos nyilatkozni a hatásáról!
5/6 anonim válasza:
4es vagyok,gondoltam írok hátha valaki olvassa és érdekli!
Szóval a 3,5 éves fiamnak 1 hónapja savós a füle,középfülgyulladása volt!Már mindent kipróbáltam de semmi nem használt!
Múlt héten elkezdtem neki adni az ezüst vízet és 2 nap múlva helyrejött(én ezt onnan tudtam,hogy nem horkolt éjszaka,nem hallott nagyot stb)Tegnap voltunk újra fül orr gégészeten:RENDBE JÖTT A FÜLE MÁR NEM SAVÓS!!
Szóval nállunk használt és nem volt pénzkidobás!Ja és egyértelműen ettől jött helyre mert semmi mást nem adtam neki mellette illetve előtte már mindent kipróbáltunk(sószoba fül infrázása,melegítése stb)
6/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt!!
2013. dec. 3. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!