Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy hívják azt a zacskót,...

Hogy hívják azt a zacskót, amit pl. kórházban szoktak a cipőre húzni?

Figyelt kérdés
Azért itt tettem fel ezt a kérdést, mert pici gyerek van a lakásban és remélem, hogy találok itt olyan anyukát, akinek ugyanúgy fontos, hogy ne cipőben csörtessenek végig az idegen emberek a lakásban. Áruljuk a lakásunkat és több nézelődő is van, akik egyszerűen nem akarják levenni az ajtóban a cipőt, hiába mondom, hogy kis gyerek van a lakásban, aki még mászik. A vendégpapucsot szinte egy idegen sem akarja felvenni, így marad a zacskó a cipőre. Csak nem tudom, hogy mi a neve és hol lehetne ilyet beszerezni?
2014. febr. 28. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Lábzsák. Gyógyszertárban, gyógyászati segédeszköz boltban érdeklődj :)
2014. febr. 28. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Eldobható lábzsák

[link]

2014. febr. 28. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a gyógyszertárban vettem, azt hiszem 10 ft volt darabja, és csak cipővédő zacskónak mondtam, rögtön tudták mit akarok.

Van belőle egyszer meg többször használatos is.

2014. febr. 28. 11:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Gyógyszertárban? Ez eszembe se jutott volna!:-) Köszi szépen mindenkinek!
2014. febr. 28. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!