Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rota vírussal meddig voltatok...

Rota vírussal meddig voltatok kórházban?

Figyelt kérdés
Tegnap de hasmenése volt, du sokat hányt a 2éves kislányom este az ügyelet beküldött a kórházba.ahol kiszáradás miatt bent fogták,még a víz is kijőtt belőle.azt mondták valószínüleg rota vírus fertőzte meg.infúziokat kap.hajnalban 38,3 volt a láza kapott gyógyszerz ami le is vitte.éjjel már nem volt hányás,széklet is kezd rendeződni,már nem hasmenés jellegű.akinek volt hasonlo meddig voltatok bent?hogy zajlott nálatok?a hétvégén szerintetek haza mehetünk?(pénteken)
2013. jún. 19. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem rota lehetett,mert azzal 20-30-szor is van hasmenése

mi most 24 órát voltunk bent,de a fiamnak csak egy híg széklete volt szombat délután és egy vasárnap délben.de szombaton fél öttől hányt vagy tízszer,így este bevittük.láza nem volt.egy infúziót kapott,vasárnap este jöhettünk is haza

a fiamnál is vírus okozta,de nem nézték meg,hogy mi,mert nem volt csak egy híg széklet

ha rendesen iszik,eszeget,és nem lesz több hányás hasmenés,akkor biztos nem lesztek már bent hétvégén

2013. jún. 19. 12:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Most ismét lázas lett,se hasmenés,sem hányás,de ez már a 3.infúzió amit kap és még egyet látok az asztalon ami bekötésre vár...:((((((((
2013. jún. 19. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Amíg negatív nem lesz a minden nap ellenőrzött vizelet, tehát amikor már nem mutatja kiszáradás jeleit. Nekünk ez öt nap volt, 11 infúzió...
2013. jún. 19. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom, jobbulást, remélem már otthon vagytok, vagy ha nem, akkor holnap hazamehettek.

Mi is nemrég voltunk kórházban hasonló tünetekkel.

A fiam is inkább hányt először, aztán meg úgy ment a hasa, hogy észre sem vette, hogy jön. Mikor mentünk a kórházba, a maradék 5-ös pelust adtam rá (szobatiszta 3,5 éves), és a kórházba is kértünk pelenkát, mert annyi kisgatyája nem volt.

A kórházba este 8 körül értünk be, akkor hányt utoljára, másnap már nem volt hányás, evett, ivott, itattam sokat, másnap este 6 körül vették le az infúziót. Akkor éjszaka még bent voltunk infúzió nélkül, és utána délelőtt hazamehettünk.

Azt mondták, hogy ha hasmenése van, az nem baj, attól még mehetünk, csak ne hányjon, meg legyen láztalan. A 2. éjszakára már kisgatyát adtam rá a pelus helyett, mert a pisinél mindig szólt, de már a kakánál is tudott szólni.

Neki vért vettek, abból egyből megállapították, hogy nem rota. Nálatok nem? Aztán a gyerekdokinál kiderült, hogy hólyagos torokgyulladás (herpangina)-ja van, és az járhat hányás-hasmenéssel.... ki tudja....

2013. jún. 20. 23:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma jöhettünk haza,minden lelet(vér,széklet minta)negatív lett.nem tudják mi lehetett a hányás-hasmenés okozoja.....hát nem nyugodtam meg.2napja tünetmentes.hétfőn viszem házi orvoshoz talán ő rájön mi a baj.
2013. jún. 22. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Hogy van a kislányod? Mondott valamit a doki?
2013. jún. 30. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!