Rota vírussal meddig voltatok kórházban?
szerintem ez nem rota lehetett,mert azzal 20-30-szor is van hasmenése
mi most 24 órát voltunk bent,de a fiamnak csak egy híg széklete volt szombat délután és egy vasárnap délben.de szombaton fél öttől hányt vagy tízszer,így este bevittük.láza nem volt.egy infúziót kapott,vasárnap este jöhettünk is haza
a fiamnál is vírus okozta,de nem nézték meg,hogy mi,mert nem volt csak egy híg széklet
ha rendesen iszik,eszeget,és nem lesz több hányás hasmenés,akkor biztos nem lesztek már bent hétvégén
Sajnálom, jobbulást, remélem már otthon vagytok, vagy ha nem, akkor holnap hazamehettek.
Mi is nemrég voltunk kórházban hasonló tünetekkel.
A fiam is inkább hányt először, aztán meg úgy ment a hasa, hogy észre sem vette, hogy jön. Mikor mentünk a kórházba, a maradék 5-ös pelust adtam rá (szobatiszta 3,5 éves), és a kórházba is kértünk pelenkát, mert annyi kisgatyája nem volt.
A kórházba este 8 körül értünk be, akkor hányt utoljára, másnap már nem volt hányás, evett, ivott, itattam sokat, másnap este 6 körül vették le az infúziót. Akkor éjszaka még bent voltunk infúzió nélkül, és utána délelőtt hazamehettünk.
Azt mondták, hogy ha hasmenése van, az nem baj, attól még mehetünk, csak ne hányjon, meg legyen láztalan. A 2. éjszakára már kisgatyát adtam rá a pelus helyett, mert a pisinél mindig szólt, de már a kakánál is tudott szólni.
Neki vért vettek, abból egyből megállapították, hogy nem rota. Nálatok nem? Aztán a gyerekdokinál kiderült, hogy hólyagos torokgyulladás (herpangina)-ja van, és az járhat hányás-hasmenéssel.... ki tudja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!