Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogyan terveztek majd...

Ti hogyan terveztek majd nyaralni, gyerekkel/gyerek nélkül/is-is?

Figyelt kérdés
Mennyi idős gyereke(i)tek van(nak)?
2014. febr. 25. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Soha eszembe sem jutna nélkule menni! Nagyon szeretem ha minden egyutt vagyunk.Csak romantikus vacsi vagy ilyesmi az is ritká adatik meg na az csak gyerek nélkul!
2014. febr. 25. 14:27
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Másfél éves a kislányunk és még tervezünk több gyereket. Amíg van kedve velünk jönni, addig úgy tervezzük, hogy visszük magunkkal. Egyrészt 13 évig nyaratunk már eleget kettesben, másrészt nem tudunk évente többször elmenni nyaralni, tehát nyilván nem fogjuk a családi nyaralásból kihagyni a gyereket, ő is a család tagja.
2014. febr. 25. 14:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

nélkülük max 1-2 napra mennék,ha lehetne,de akkor direkt "romantikázni":)

konkrét nyaralásra itthon nem hagynám őket,ez nekik is élmény!!!

2014. febr. 25. 14:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
nincs kire rábízni, így 4 évesemmel megyünk csak, de idén kihagyjuk. egész évben dolgozunk, oviban van, ezért azt beszéltük meg, hogy idén kihagyjuk a nyaralást és majd sokat kirándulunk.. :)
2014. febr. 25. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
20 hónapos a fiunk, együtt megyünk majd nyaralni, sőt még a nagymama is jön (anyukám).
2014. febr. 25. 14:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek: 4 éves, 2,5 éves, és 9 hónapos. Együtt megyünk nyaralni, nem megyünk nélkülük.
2014. febr. 25. 14:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyaralni csakis együtt,neki is élmény,nem hagynánk ki.

Évközben viszont többször megyünk hosszúhétvégére ide-oda,akkor nem mindig visszük.

Olyankor nagyszülőknél van (3 éves,így is megkaptuk már,hogy nem engedjük eleget náluk lenni,pedig egyik hónapban egyik,másik hónapban másik nagyszülőknél van péntektől vasárnapig,ezen kívül kéthetente velünk is ott van)

2014. febr. 25. 14:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
1,5 éves, vele megyünk. Ha meg tudnánk oldani, jó lenne néhány napot kettesben is lenni, de sajnos nem megy jelenleg.
2014. febr. 25. 14:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A belföldi wellness hétvégékre mindig jön velünk, illetve nyáron is elmegyünk együtt Horvátországba, viszont most kilátásba került egy utazás Dubaiba, ahova nem fogjuk magunkkal vinni, mert egy ekkora úthoz, annyira más klímához még kicsi.(3 éves)
2014. febr. 25. 15:11
 10/14 zabmester ***** válasza:
100%

Ha megtehetnénk, mennénk gyerekkel is, meg gyerek nélkül is, szerintem nincs ebben semmi rossz. De nehéz időben összeegyeztetni a dolgokat sajnos, úgyhogy azt sem tudom, hogy közösen hogyan megyünk el nyaralni. Az oviban 5 hét nyári szünet lesz, ehhez képest van 4 hét szabim egész évre. A páromnak meg semennyi, ha nem dolgozik, nem keres pénzt, az túl nagy kiesés lenne, ha még a nyaralásra is költünk.

Nyaralás annyi lesz, hogy elmegyünk az egyik barátnőmékhez Balatonra, nekik van egy nyaralójuk ott, kicsi ugyan (régi bakterházból átalakított üdülő), de jó buli lesz, oda mindhárman megyünk, a gyerek és én olyan 4-5 napra, a párom csak péntektől vasárnapig.

Ketten közösen nem hiszem, hogy el tudunk menni valahova. Én nyaranta el szoktam menni 2-3 napra egy pesti barátnőmhöz, oda gyerek nélkül megyek, de kettesben nem tudnánk menni. A párom meg megy majd pár napot fesztiválozni a barátaival. Nagyjából ennyi lesz a nyári program, így tudjuk csak megoldani. Meg amúgy is, nyáron, szabi alatt akarunk költözködni, az is el fog vinni elég sok időt (meg pénzt is), úgyhogy lesz program nyárra. Majd jövőre remélem jobban meg tudjuk oldani.

2014. febr. 25. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!