Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! Lázcsillapítás kérdés?

SOS! Lázcsillapítás kérdés?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__betegs..

Mindenki úgy gondolja, hogy igen?

2014. febr. 23. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Igen.

Az a lényeg, hogy a különböző hatóanyag tartalmú lázcsillapítókat használd felváltva. Egyből 6 órán belül ne kapjon ugyanazt. Két óránként variálhatod.

Lényeg a különböző hatóanyag: van az ibuprofén, a paracetamol, meg az algopirin származék. AZ antipiretikus kúp ez, a benuron, meg paracetamolos.

2014. febr. 23. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább hívd fel az ügyeletet és kérdezz rá.

Ami gyógyszerek helyett, illetve mellett még jó lehet az a hűtőfürdő, fagyi, sok folyadék, hideg borogatás.

2014. febr. 23. 13:31
 3/9 A kérdező kommentje:

A kúp az olyan mint az alopirin?

Már ketten mondjátok, hogy igen Köszi. Sosem volt még magas lázunk.

2014. febr. 23. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
A lázcsillapításnál nekünk a leghatékonyabb a ketté vágott burgonya vágott felével a talpra tenni. Ha felmelegszik, akkor lecserélni frissre.
2014. febr. 23. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
1. vok. Igen, az a hatóanyaga. Bő egy hónapja magyarázta el nekem is ezeket a doki, mert a fiamnak annyira magas láza volt. Én a Nurofen-Antipiretikus kúp-Mexalen trióra esküszöm azóta!
2014. febr. 23. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb hűtőfürdőt próbálj, az gyorsan hat.
2014. febr. 23. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

A burgonya nekünk is 100%-os, csak mi szeletelve szoktuk.

Nem értem a lepontozást. Ennek legalább nincs mellékhatása!

2014. febr. 23. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A lepontozó egy barom!
2014. febr. 23. 13:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mind hasznos volt számomra! A lepontozóval ne foglalkozzatok, örömét leli benne biztos!
2014. febr. 23. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!