Áprilisban lesz 3 éves a fiam mikor kell beíratni oviba? és mikortól mehet?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 10:21
1/11 lcs válasza:
ki szokták írni az oviban, h mikor van beiratkozás, ès milyen papírok kellenek hozzá :)
3/11 anonim válasza:
Tavasszal vannak a beiratkozások, és szeptembertől mehet.
4/11 anonim válasza:
áprilisban vannak a beíratások és szeptemberben kezdhet
5/11 anonim válasza:
most áprilisban lesz 3??
mert nekem májusban lesz,és tavaly tavasszal kellett beiratnom
6/11 anonim válasza:
ja,és amint betölti a 3at,már mehetnek is (legalábbis nálunk) az enyém május 12-én kezdi
7/11 anonim válasza:
de ez nem iskola..-vagy felétek tényleg csak szeptemberben kezdhetik az ovit..??
8/11 anonim válasza:
Felénk ahogy betölti a 3 évet, már mehet a gyerek oviba. Ha év közben tölti a 3-at, tehát mondjuk áprilisban, akkor már áprilisban mehet. Hogy ilyenkor a beíratás mikor van, ha év közben kezdi az ovit, azt nem tudom, de lehet ilyenkor akár év közben, de egyébként a beíratások május környékén szoktak lenni a szeptembertől kezdődő évre.
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez körzete, vagy kerülete válogatja.Én pont előző héten voltam a lányommal a 3 éves státuszon, és mondta a védőnő, hogy itt a kerületben Május 1. hetében van a beiratkozás..Kérdeztem, hogy tuti felveszik..erre csak annyit mondott, hogy majd oviban közlik, vagy szólnak a dologról.
Most vagy menj be a védőnőhöz érdeklődni, vagy az oviba ahová tartoztok..De nálunk mikor közeledik az idő, akkor a rendelőnél is ki van függesztve a beiratkozási dátum.
10/11 anonim válasza:
Nálunk májusba tudnád beíratni és szeptemberbe kezdhetne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!