Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi akar ezzel a kislányom...

Mi akar ezzel a kislányom mondani: "Csecse vagyok"?

Figyelt kérdés
2008. júl. 21. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit mit?

Ezt egy anyának tudnia kéne

Szerintem azt,hogy szép,bájos,gyönyörű vagyok....

2008. júl. 21. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

csecse a szépet , csinosat jeletni gyerek nyelven. csecse becse.

de ez attol függ milyen hasonló szavakat hall.

pl szoktátok neki mondani hogy csinos vagy. de ha már így kérdezi hogy "vagyok" akkor már 3 év körüli és van éntudata , már ötöle is megkérdezheted mit akar mondani vele? ha kisebb akkor azt kérdezi Kata csecse? csecse a kata? vagy csecse vagy? (ilyenkor a vagy saját magára érti.)

2008. júl. 21. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ő ezzel azzal szeretné tőled kérdezni, hogy csinos-e, szép-e, jól áll-e rajta az amit felvett, amit mutatni szeretne. Mifelénk használják ezt a szót hogy csecse, a jelentése szép, jó, csinos, tetszetős.
2008. júl. 22. 08:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsika első kommentező azért kérdeztem, mert én ezt a szót, hogy "csecse" nem ismertem. A kislányom a párom szüleinél nyaralt, és ahogy haza jött ezt mondogatta én pedig nagyon nem értettem mit is akar. azért köszönöm, hogy válaszoltatok.
2008. júl. 23. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!