Kisgyerekes anyukák, ti hol dolgoztok két kisgyerek mellett? Hogy oldjátok meg ha beteg, nyári szünet, stb, ha nem nagyon van segitség?
Figyelt kérdés
két ovodás koru mellett hová lehet elmenni dolgozni, hogy megoldjátok az : érte menni, szünetek, betegség.2014. febr. 19. 14:25
11/16 anonim válasza:
4. válaszoló: Akkor tudod miről "beszélek". Sajnos benne vagy Te is. Reménykedjünk abban, hogy Neked is sikerül hamarosan olyan munkát találni, hogy a Csemetére ne másnak legyen "gondja". Második voltam.
12/16 A kérdező kommentje:
kedves második. de jó neked, hogy sikerült valami. jó lenne majd nekem is mire sor kerül, hogy valami részmunkaidös valami sikerülne.elég nehéz egy anyukának elhelyezkedni, mikor már gyereke van. neked mi sikrült, mit kell csináljál?
2014. febr. 21. 14:27
13/16 anonim válasza:
en is meg itthon vagyok, mert nincs senkink aki segithetne a gyereknevelesben. parom reggeltol estig dolgozik es sajnos az en regi munkam is olyan. Mar sokszor noszogat a ferjem, hogy ennyit senki nem ul itthon, mint en (most3eves) es elkellene kezdjek dolgozni. de megis hogy, ha a munka sem rugalmas egyaltalan, sot. Radasul a gyerek alig jar oviba, folyton beteg, ezt sehol sem toleraljak.
Nagyon jo lenne nekem is egy reszmunkaidoben dolgozni, de nem tudom hol lehetne es mit.:-(
14/16 anonim válasza:
Ezt birom a férfiakba azt tudják mondani h jo lenne már dolgozni de ha nincs segitség akkor hogy :(
15/16 A kérdező kommentje:
azért ennyiben könnyebb a férfiaknak. ök "csak" dolgozni járnak. még egy anyukának a gyerekelhelyezést is megkell oldani,meg föleg ha beteg. szoval szerintem egy anyának több lemondással jár. mert lehetne munkát találni, csak gyerek mellett már mindent nem tudunk elvállalni.
2014. febr. 22. 13:13
16/16 anonim válasza:
2. vagyok.: Alkalmi munkára vettek fel, és irattartókat kell csinálnom egész nap. Délutános vagyok mindig. Nagyon is jó, mert nem fáradok el, nem kemény fizikai munka, hanem ülő, de ez sem jó ugye hosszú távon. Egyenlőre ez is megteszi, legalább lefoglalom magam, nem gondolkodok sokat, mint itthon, és még pénzt is kapok érte. :) Nem sok, 400Ft-os (Nettó) órabérért vagyok. De több, mint a semmi na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!