Nagyszülői segítség?
Kérdező, megértelek, mert már én is gondolkodtam azon, hogy milyen lenne, ha. Pedig azért nekem nálad több segítségem van.
Anyós két utcányira lakik, nyugdíjas, de már nehezen mozog, ha nagy baj van: pl. egyszer betegek lettünk férjem is, én is, jött ide segíteni. Ha valahová muszáj elmennem, (terhesgondozás) és nem tudom vinni a lányom, akkor pár órára nála hagyom, (ez két-három havonta van kb.) de mivel tudom, hogy nehéz neki az iram, igyekszem nem élni ezzel. Látogatóba viszont azért két hetente legalább megyünk, hogy láthassa az egyetlen unokáját, kedves amúgy.
A szüleim másik városban élnek, és még dolgoznak, de anyukám néha kivesz szabit, hogy el tudjak menni a terhesgondozásra, illetve volt olyan, hogy szintén mindkettőnknek durva hasmenése volt, és a lányunkat elvitte magukhoz két napra, hogy ne kapja el. Ő pár hetente jön el.
Szóval nálam olyan 3 hét telik el kb. úgy max. hogy egy kis gyerekvigyázós, vagy foglalkozós segítséget nem kapnék, de néha már ilyenkor is alig várom, hogy jöjjön valamelyikük segíteni, mert így terhesen azért néha elég fárasztó:-)
Kedves kérdező, remélem, tényleg olyan rendes nagyszülő leszel, én is ilyen szeretnék lenni :)
A teljes válaszomat holnap (ma) megírom majd, de most alszanak :)
Egy városban élünk.Kocsival 10 perc,mama busszal jár.Nagyon sokat van náluk a lányom,mivel vagy hajnalban kezdek dolgozni,vagy éjjel végzem.
Viszont nekem párom nincs,én meg azért irigykedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!