Bevörösödött szem?
Figyelt kérdés
Kisfiam elég sok időt tölt Xbox-on, számítógépen ( játszik ), ma is suliból jöttünk haza ment is egyből az Xbox-ra, ez volt kb du. 4-kor, majd 8:30 fele megkértem, hogy most már fejezze be, és mikor oda jött hozzám láttam hogy a szeme ( az orra felőli fehér részen ) be volt vörösödve. Lehet ez attól, hogy ennyit játszott, vagy ez valami mástól lehet ? Amúgy 9 éves lesz.2014. febr. 17. 22:11
1/4 anonim válasza:
Jaj. Ez nagyon sok idő :(
Attól is lehet, hogy nem pislog, ezért kiszárad a szeme, sima műkönny megoldás lehet, szerintem azt gyerekek is használhatják.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Szerinted, ha megpróbálom csökkenteni ( pl fix időt állítok be neki az Xbox-on ) akkor többet nem jön elő ez a vörös szem ? elég ijesztő volt látni. És tudom hogy sokat tölt a gépen, főleg most, hogy már internet is van rajta és játék közbe tud beszélgetni másokkal :( A műkönny jól hangzik de tudom, hogy nem ez a megoldás, hanem nem szabadna engednem, hogy ennyit játsszon rajta.
2014. febr. 17. 22:23
3/4 anonim válasza:
Én is tapasztaltam, ha túlságosan belemerültünk a játékba. Sajnos, közben keveset pislog és kiszárad a szeme. Gyógyszertárban kapható nagyon jó műkönny (én GenTeal-t használok, kontaklencse mellett), nekem az bevált. :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm . Én inkább mellőzném neki ezeket a műkönny meg társait, megpróbálom lecsökkenteni neki a játék időt és meglátom, hogy lesz e még ilyen, ha igen akkor biztos veszek neki valamit a szemére. Hiszen teljesen nem vonhatom meg tőle.
2014. febr. 17. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!