A győri Gyakorló ált. Iskoláról vélemények?
semmi gond, teljesen jó hogy saját véleményt írtál. más sanszom nincs jelen helyzetben mert ami szóba jöhetett még az a piros, de az egész napos miatt nem igazán akarnám, itt kijön 12-40kor mint az oviból. az ottaniak elmondása szerint jó hogy megszokják az idegeneket, én magamból kiindulva is így gondolom, mert mikor én voltam kicsi szintén visszahúzódó voltam mikor pl vendég volt bent meg sem mertem szólalni, talán így természetesebb lesz neki.még annyi hogy nem tudod elsőben mehetnek e büfébe a gyerekek? mert máshol nem. és még annyi hogy erkölcstan is van ugye mint máshol, mert ez nem önkormányzati suli lehet máshogy van minden. ja és bocs a sok kérdésért, esetleg annyi még hogy szakkörökre mehet elsőben? mert oviban is vagy 3 féle dolgot űz, hozzáteszem önszántából, nem erőltetjük, de úgy érzem sok dolog kell hogy lefoglalja és jót tesz neki
köszi mégegyszer is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!