Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak az én gyerekem nyihog 5...

Csak az én gyerekem nyihog 5 percenként vmi sz. Rért?

Figyelt kérdés
Ha vmit nem tud akkor nekiáll üvölteni hogy nem tudoom és torkaszakadtából visít... :( :( :( de egész nap tudja csinálni...
2014. febr. 12. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért csinálja, mert van hozzá közönség.
2014. febr. 12. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:

3,5éves fiam nagyon normálisan viselkedik szinte egész nap, és aztán egy pillanatban mintha kicserélnék, és kb a semmin képes egy óriás hisztit levágni- de olyat ám, hogy csak lesek! Ami bevált, hogy töknyugis maradok, elkisérem a szobájába, hogy ne zavarjuk a tesót, és beszélek vele úgy, mintha nem hisztizne éppen. Halkan beszélek, nem kiabálva, és totál úgy teszek, mintha ő is "normális" lenne. :) Egyre gyorsabban fogja már az adást, és szépen lenyugszik.

EGyszer amikor így behisztizett, ránéztem, és megkérdeztem tőle, hogy hé, te kisfiu, te ki vagy? Üvöltött, és mondta, hogy Tomika vagyok! MOndtam, hogy nem- nem is ismerem, ő nem lehet a T, mert ő egy aranyos kisfiu, nem ilyen hisztérika. Még hisztizett fél percig, és aztán "visszatért". Erre megöleltem és mondtam neki, hogy T, de jó, hogy ittvagy!! Az előbb volt itt egy kisfiu, és úgy üvöltött meg hisztizett, nagyon bután viselkedett. Erre mosolygott nagyokat. MÁr párszor eljátszottam ezt vele.. erre is viszonylag időben lenyugszik. :)

Voltak napok még ősszel, mikor ő is egész nap tudta a hisztiparádét csinálni, de ma már csak naponta 1-2alkalommal fordul elő. Azokat is már hamar meg tudjuk oldani- viszonylag!

Érdekes, hogyha hazajön az oviból, biztos, hogy van műsor. Valahogy kell neki, hogy itthon egy kiadós ordibálással, tomolással levezesse a feszültséget, mert kitombolja magát valamikor mindössze pár perc alatt és utána töknormális lesz újra. Ha nem hisztizik, akkor folyamatosan egy félórát motorozik, rollerezik a folyosón fel-le. TAvasszal-nyáron könnyebb, akkor kint az udvaron lefárasztja magát!! :) Ilyenek a gyerekek!! Azért próbálom átsegíteni őt a nehezén, vannak napok, amikor nekem is nehezen megy. :(

2014. febr. 12. 22:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!!!
2014. febr. 13. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!