Ismer valaki bármilyen (gyógyszer, homeopátia, gyógynövény) praktikát, hogy elkerüljük kisfiamnál az újabb fülbecsövezést?
Figyelt kérdés
Szinte bármit hajlandó lennék kipróbálni, csak ne kelljen újra betenni neki a csövet.
Nemrég esett ki, és most sem jó a hallása, savó van a fülében. 1 hónapja felszúrták neki, de nem igazán lett jobb így sem.
2014. febr. 12. 14:55
1/4 anonim válasza:
Lehet, csak én vagyok ilyen buta, de kérlek írd le a problémát, mi a baja a kicsinek a fülével? Miért kell csövezni...? Ha értem, hátha hallottam, olvastam már erről, ami eszembe jut.
2/4 anonim válasza:
Próbáld ki az Audiron cseppet (Energy termék), egy csoda, mi csak ezt használjuk fülbajra, mindig segít. Orvosnak ne mondd, mert tuti megtiltja, hogy bármit is cseppents a fülébe...de, ha a dobhártyája ép, akkor mehet. Gyógynövényes, akár a neten is rákereshetsz, és nem drága.
3/4 A kérdező kommentje:
Savó van a dobhártyája mögött, és ez miatt vezetéses hallásvesztése van,ami csak úgy gyógyítható, hogy egy "csövet" tesznek bele a dobhártyájába. De nekúnk ez eddig sem segített. 1,5 év után lökődött ki, de most sem jó a füle, savós és nem is hall rendesen.
Utánanézek ennek a terméknek, de nagyon félek bármit a fülébe cseppenteni.
2014. febr. 12. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!