Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik a legmegbízhatóbb,...

Melyik a legmegbízhatóbb, legnépszerűbb gyerekruha márka?

Figyelt kérdés
Segítsetek!Ajándék lenne.
2009. dec. 8. 14:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Én nagyon szerettem a Kenguru Gold ruhácskákat, de azok inkább a kisebbekre jók.

Ha márkás ruhát szeretnél, a Brendont is tudom ajánlani, mint gyerekruha boltot, hatalmas a választék. (Ámbár a drágább kategóriába tartozik.)

Ez szubjektív vélemény, én ezeket a boltokat szeretem, de lehet, hogy van olyan anyuka, akinek más jön be, tehát légyszi, ne pontozzatok le...

2009. dec. 8. 14:21
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
én is vettem kenguru goldosat, brendonosat meg vagy még 3 mára van, de nem jt eszembe a nevük, sztem mind egyforma minőségre.
2009. dec. 8. 14:22
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
SCAMP.ez magyar márka és van egy olasz márka is IMPIDIMPI illetve én szeretem a hudebaba.hu oldalon kínált dán, svéd és norvég gyerekruhákat is-ezek elég borsosak-de egyediek.
2009. dec. 8. 14:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a Tescos ruhákat szeretem nagyon. Szépek, jó az anyaguk, tartósak és sokszor van akció és akkor nagyon olcsók.
2009. dec. 8. 15:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
a scamp tényleg jó, de én a tescos cuccokban sem csalódtam, sokkal jobb minosegu, mint a felnott cuccok.
2009. dec. 8. 15:36
 6/16 A kérdező kommentje:
A C&A ruhákról tudtok valamit?A múltkor láttam szépeket egész jó áron,de még nem tudtam,hogy ez lesz a karácsonyi kívánság.
2009. dec. 8. 15:40
 7/16 anonim ***** válasza:

A C&A-ban jó ruhák vannak,nekem csak az nem tetszik(de ez csak én bogaram),hogy majdnem minden micimackós.Amint előttem is írták,a tescós rucik is klasszak.

Nekem nagy kedvencem baba/gyerekruha terén az H&M.

2009. dec. 8. 15:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. A C&A ruhácskákat is szerettük mi is, aranyosak, szépek.

Igazából nagyon gagyi ruhának kell ahhoz lennie, hogy az ember szét tudjon mosni egy gyerekruhát... Ugyanis hihetetlenül gyorsan kinövik, főleg az első egy évben...

2009. dec. 8. 16:18
 9/16 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora gyereknek....

Én már "nagyban" gondolkozok (8 éves) :DDD Neki a C&A-ban szoktam vásárolni, de jók a tescos cuccok is. A Takkoban ritkán... Meg persze a sport márkás ruhákat veszem.

Kicsiknek is jó a C&A és a tesco. Amikor a lányom kicsi volt vettem neki az Auchanban is.

2009. dec. 9. 08:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Én is a Scamp, Brendon és C&A ruhákat szoktam vásárolni.Nagyon jók.
2009. dec. 9. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!