Melyik a legmegbízhatóbb, legnépszerűbb gyerekruha márka?
Én nagyon szerettem a Kenguru Gold ruhácskákat, de azok inkább a kisebbekre jók.
Ha márkás ruhát szeretnél, a Brendont is tudom ajánlani, mint gyerekruha boltot, hatalmas a választék. (Ámbár a drágább kategóriába tartozik.)
Ez szubjektív vélemény, én ezeket a boltokat szeretem, de lehet, hogy van olyan anyuka, akinek más jön be, tehát légyszi, ne pontozzatok le...
A C&A-ban jó ruhák vannak,nekem csak az nem tetszik(de ez csak én bogaram),hogy majdnem minden micimackós.Amint előttem is írták,a tescós rucik is klasszak.
Nekem nagy kedvencem baba/gyerekruha terén az H&M.
Első vagyok. A C&A ruhácskákat is szerettük mi is, aranyosak, szépek.
Igazából nagyon gagyi ruhának kell ahhoz lennie, hogy az ember szét tudjon mosni egy gyerekruhát... Ugyanis hihetetlenül gyorsan kinövik, főleg az első egy évben...
Attól függ mekkora gyereknek....
Én már "nagyban" gondolkozok (8 éves) :DDD Neki a C&A-ban szoktam vásárolni, de jók a tescos cuccok is. A Takkoban ritkán... Meg persze a sport márkás ruhákat veszem.
Kicsiknek is jó a C&A és a tesco. Amikor a lányom kicsi volt vettem neki az Auchanban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!