Nekünk Avair ultra 3 van, de amilyen drága annyira sz@r!Már 5x volt javítva, és úgy döntöttünk többet nem javíttatjuk. Rendeltetés szerűen volt használva. Most másikat kell vennem de annyi van, és nem tudok dönteni. Nem biztos, hogy ami drága az jobb is. A lényeg, hogy ionizálós legyen, 50 m2 szobába kellene és a lehető leghalkabban működjön. Nem ártana ha esetleg illó olajat is lehetne bele tenni. És ne kelljen bele semmiféle utántöltő dolgokat venni.
A Boneco-t néztem, de horrorisztikus ára van. Nekünk max. 15-20 ezer Ft áll a rendelkezésünkre. Ha esetleg linkelnétek is hogy milyen van nektek azt megköszönném!
2014. febr. 9. 15:46
1/9 anonim válasza:
Nekünk van egy Momert 1811 -es. Nincs vele bajom. akár ajánlanám is...DE! van ezen kívül egy Boneconk, és hát igen, és föld, kb. pont annyi a különbség, mint amennyi az árában is megmutatkozik.
Ezt azért vettük, mert ebbe lehet Salvus vizet is tenni, és az különösen jó megfázáskor a gyerekeknek.
Egyébként használtan vettem 8.000 forintért. Nagyon nem bánom. Teljesen újszerű volt, néhány hónapig használták. Jól kifogtam. :)
ÉS ! a párásítók 99 % -ába kell szűrőt cserélni, ezzel kalkulálni kell. A Momertbe is, és a Bonecoba is.
2014. febr. 9. 16:04
2/9 anonim válasza:
Omron van és nagyon örülök, hogy sikerült beszerezni, mert nagyon ritkán lehet kifogni. Soha nem volt még vele semmi baj, kifogástalanul működik és csendes.
2014. febr. 9. 16:09
3/9 anonim válasza:
A miénk tönkrement, kölcsönben van nálunk egy Tefal. ISTENI!! Kellő párát csinál, aromával is használható, intenzitása változtatható, amit kell azt tudja. Nem olcsó, de megéri az árát. 3-4 éves a készülék, de hibátlan a mai napig.
2014. febr. 9. 16:45
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! Már le is csaptam egy Momert-re mert abba lehet Salvust is rakni, teljesen új még sosem volt használva! Mindenkinek ment a zöld kéz!
2014. febr. 9. 18:43
5/9 anonim válasza:
A Momertbe nem lehet salvus vizet tenni....
2014. febr. 10. 08:00
6/9 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló pedig azt írta. De mindegy mert nagyon jónak tűnik ha nem lehet akkor inhaláljuk ahogy eddig is :) De köszönöm a válaszodat!
2014. febr. 10. 11:32
7/9 anonim válasza:
Az inhalálás nem olyan, mintha salvus vízzel párásítanál. Momertbe nem lehet tenni salvus vizet.
2014. febr. 13. 10:58
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor nem teszek, de nekünk minden nap kell inhalálni, úgyhogy nem probléma ha sima vizet teszek a párásítóba.
2014. febr. 13. 11:23
9/9 A kérdező kommentje:
Megérkezett a momert 1811 párásító, de olyan fura. Alig fújja a párát. Az avair az tolta rendesen, már amíg működött. Szóval ez így normális lehet? Alig látni, hogy jön valami kis pára ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!